Outdoor saapassukka

Sidoste villasukka logolla

17,80 

Käyttöalue ulkotöihin, metsälle, ulkoiluun sekä vapaa-aikaan.

Materiaalit: 70 % villa 30 % polyamidi
Värit: harmaa, vihreä, oranssi, punainen ja grafiitti
Koot 37-39, 40-42, 43-45
Kotimainen tuote

1950-luvulta asti samalla rakenteella ja lankareseptillä valmistettu perinteinen Suomalainen villasukka. Kehitetty lämmittämään jalkaa kovillakin pakkasilla sekä kestämään kulutusta ja käyttöä.

Sukkaa voi käyttää taitettuna tai pitkänä lämmittämään jalkaa pohkeeseen asti.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Annettu hinta on sukalle ilman logomerkkauksia.
Logo on saatavissa kudottuna sukkaan, tai räätälöityyn etikettiin.
Logosukilla on minimimäärä, kysy erikseen tarpeenne mukaan.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sidosteen perinteinen villasukka

1950-luvulta asti samalla rakenteella ja lankareseptillä valmistettu perinteinen Suomalainen villasukka. Kehitetty lämmittämään jalkaa kovillakin pakkasilla sekä kestämään kulutusta ja käyttöä.

Sukkaa voi käyttää taitettuna tai pitkänä lämmittämään jalkaa pohkeeseen asti.

Laadukkaat villasukat ovat erittäin suosittu ja haluttu lahja. Villasukat toimitetaan yrityksen väreissä olevassa vyötteessä. Teemme suunnittelutyön veloituksetta.
Helsingin Villasukkatehdas

Villasukat logolla on neulottu karstavillalangasta, jossa on 70% villaa ja 30% polyamidia.
Villa on eettisesti tuotettua (mulesing-free) ja peräisin Uudesta-Seelannista.

Lanka kehrätään kolmen eri lammasrodun villasta, jotta saadaan juuri villasukkiin sopivat ominaisuudet: lämpimyys, hengittävyys ja miellyttävän pehmeä tuntu paljaassa jalassa.Polyamidia lisäämällä parannetaan langan hankauslujuutta eli villasukkien kestävyyttä.

Villa on erittäin hygroskooppinen eläinkuitu – se voi imeä jopa 30-40% painostaan kosteutta tuntumatta märältä. Sitoessaan kosteutta villa vapauttaa lämpöä.

Tästä sekä villan luontaisesta lämmöneristyskyvystä johtuu perinteisten karstavillasukkien erinomainen lämpimyys sekä hengittävyys.

 

Villasukkien käyttökestävyyttä parantavat myös vahvistettu kärki ja kantapää.Hyvän istuvuuden takaavat varren 3×1 rib -neulos ja kiristämätön 1×1 resori sukan suussa.

KOTIMAISET VILLASUKAT LOGOLLA

Kotimaiset villasukat logolla on hyvä valinta mainoslahjaksi ja ympärivuotiseen käyttöön. Villa on luonnollinen, hengittävä ja lämpöä eristävä materiaali. Lämmittää kylmässä ja viilentää kuumassa. Villa imee kosteutta tuntumatta kostealta. Materiaalit: 60 % villaa, 38% polyamidi ja 2% elastaani. Villan kaverina käytetty polyamidi lisää sukan kulutuskestävyyttä ja elastaani tekee
tuotteesta istuvan ja saa sukat pysymään hyvin jaloissa. Koot: 34-36, 37-39, 40-42, 43-45 ja 46-48. Sukat kutistuvat n. 10% ensimmäisessä pesussa. Pesu 40 asteessa. Logomerkkauksella minimi toimituserä on 200 paria, ilman logomerkkausta sukkia saatavan pienemmissä toimituserissä. Väri: harmaa.