Prime ekologinen pikee logolla

28,00 

Prime sarjan asusteet ovat uusi ja ekologisesti valmistettu profiilivaate mallisto

Kaksivärinen pikee kolmella napilla (naisten mallissa ei ole nappeja) ja kontrastiväri kauluksessa. Kontrastinauha niskassa ja sivuhalkioissa.
Revittävä niskalappu ja erillinen kudottu kokomerkki. Vasemmanpuoleisessa sisäsaumassa on tasku RFID-tunnisteen ompeluun. Naisten versiossa lyhyempi kaula-aukko ja ilman nappeja. Oeko-Tex 100, OCS ja GRS -sertifioitu.
50 % luomupuuvilla, 50 % kierrätetty polyesteri, 200 g/m²

Kaikki Prime sarjan asusteet löytyvät miesten ja naisten malleina ja useissa eri väriyhdistelmissä. Tutustu muihin Prime malliston vaatteisiin tästä.

Koot: Naiset XS-2XL, Miehet  S-5XL

 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Uusi ekologinen vaatemallisto Printer Prime

Saammeko esitellä uuden kaksivärisen Printer Prime tuotemalliston, joka on kehitetty ympäristöä huomioiden. Tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Printer Prime sisältää nykyaikaisia vaatteita, joita voidaan käyttää melkein jokaisella alalla. Valitsimme materiaaleja, jotka kestävät koviakin otteita ja säilyvät pitkään.

Printer Prime-mallistomme on valmistettu kestävistä materiaaleista. Vaatteet kestävät kulutusta ja pesua. Vaatteen käyttöikä on yksi isoimmista tekijöistä, jonka avulla voidaan estää jätteiden muodostumista ja vähentää ympäristöllisiä haittavaikutuksia. Tärkein asia, jota voimme tietoisina tekstiilien ostajina tehdä teollisuuden aiheuttamien negatiivisten ympäristövaikutusten hillitsemiseksi, on ostaa laadukkaampia ja kestävämpiä vaatteita. Printer Prime mallisto pitkällä käyttöiällä on ympäristöä säästävä valinta.

Vaatteet voidaan pestä 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa matalalla lämpötilalla (max 60 C°).
Teollinen pesu sopii EN ISO 15797 -standardin mukaisesti.
Olemme suunnitelleet mallistomme moderniin tapaan, ja tuotteemme sopivat moneen eri ammattiryhmään.

Naisten koot ovat mitoitettu XS–XXL ja miesten koot S–5XL.

J. Harvest Frostin paidat ovat valintanne, kun haluatte parasta ja sillä piste.

J.Harvest Frostin kauluspaidat ovat yrityspukeutumisen ehdotonta kärkeä.
Näiden kauluspaitojen kaksi kulmakiveä ovat ehdoton laatu joka näkyy pienissäkin yksityiskohdissa ja sen lisäksi helppohoitoisuudessa – pesu – ravistus – ripustus riittää, jos ei aleta hifistelemään.
J.Harvest Frostin paidoista löytyy useita eri tyylejä ja hintaluokkia tarpeen mukaan.
Heidän mottonsa on: Make you look and feel sharp and smart.
Heidän mallistostaan löytyy myös Balzerit ja puvunhousut nykyisin, hienot taskuliinat ovat useissa paitamalleissa vakiona, tyylikkäät päällystakit jotka peittävät pikkutakin, solmiot ja sukat viimeistelevät asu kokonaisuuden.
Katso J. Harvest Frost tuotteet tästä linkistämme: J.Harvest Frost

Miksi kauluspaita logolla kannattaa?

Laaja valikoimamme sisältää erilaisia kauluspaitoja aina edullisista peruspaidoista arvokkaisiin ja korkealaatuisiin kauluspaitoihin. Kauluspaita voidaan yksilöidä brodeeraamalla, tai painamalla yrityksen logo tai muu haluttu viesti. Kauluspaita yrityksen logolla tukee yrityksesi kokonaisilmettä ja sopii erinomaisesti niin työpaidaksi myyjille, asiakaspalvelijoille, kuin messupaidaksi.
Hyvin valittu kauluspaita logollanne varustettuna antaa yrityksestänne arvoisensa kuvan ja nostaa brändinäkyvyyttänne.
Ei siis ole sama millaisen kauluspaidan tähän tehtävään valitsette.

Kaikki mainostekstiilit meiltä

Katso oheisesta linkistä myös muut mainostekstiilit joihin saamme logonne halutulla tavalla. Rakennetaan teillekin oma valittu mallisto aina T-paidasta, pikeestä, takkiin ja lippikseen – siis kiireestä kantapäähän.
Kaikki edustamamme mainostekstiilit eivät ole sivuillamme, mutta kun tiedämme tarpeenne ja tavoitteenne yrityspukeutumisessa, niin esitämme siihen kokonaisuuden joka on yrityksenne näköinen.
Katso kaikki mainostekstiilit tästä.