Brisbane kylmälaukku reppu logolla

23,00 

Tässä ainutlaatuisella, värikkäällä kuvioinnilla ja PEVA-vuorilla varustetussa repussa on hyvin eristetty päälokero 20 litran tilavuudella. Siinä on myös etutasku ja lisäksi kaksi sivutaskua tarjoten runsaasti tilaa kuivatavaralle/tarvikkeille. Hihnat ovat pehmustetut ja säädettävät käyttäjän mukavuudeksi. 600DPolyester.

Koko: 42,5 x 29 x18,5cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kylmälaukut

Kylmälaukut omalla painatuksella / logolla. Tällä sivulla näet poimintoja mallistosta. Kylmälaukku sopii erinomaisesti mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. Toimitamme kylmälaukut painettuna tai brodeerattuna, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Valikoimasta löydät isoja ja pieniä kylmälaukkuja sekä kylmälaukkureppuja. Perinteisten valmistusmateriaalien lisäksi meillä on ekologisia RPET kierrätysmateriaalista valmistettuja kylmälaukkumalleja Ota yhteyttä, niin tarjoamme toiveitanne vastaavat kylmälaukut logolla, edullisesti!
Katso erilaisia laukku- reppu vaihtoehtoja tästä. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja kerro mitä haet ja se varmaan löydetään.

REPUT JA LAUKUT

Mainoskassi omalla logolla on tehokas tapa parantaa yrityksen tunnettavuutta. Suurelle pinta-alalle tulevat yrityksen logot näkyvät katukuvassa. Mainoskassi on käytännöllinen lahja.