Pelikortit Standard omalla painatuksella

4,20 

Pelikortit ovat hyvää ajanvietettä

Mitä jos on pelikortit, joissa on oma logosi? Tämä on mahdollista ja  voit tehdä sen mukautettujen pelikorttien avulla. Pelikorttimme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja painatuksesta, joten logosi näyttää niissä upealta. Ne sopivat erinomaisesti mihin tahansa tapahtumaan tai mainokseen, ja niistä saa loistavan lahjan tai matkamuiston. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä – niillä voi pelata! Tehdään teillekin mukautetut pelikortit logoillanne. Tilaa yksilölliset pelikorttisi jo tänään!

Pelikortit painatuksella tehdään 4-väripainatuksella (CMYK)  korttien takaosaan. Saatavana sellofaani- tai pahvipakkauksella. Kortit voivat myös olla muita kuin pelikortteja esim. mainos- opetus, tietovisakortteja jne. (kysy lisätietoja / pyydä tarjous).

Tuotetietoa:

  • Pelikortit: 55 pelikorttia (3 jokeria).
  • Mitat: Bridge (vakio) 56×87 mm ja Pokeri (lisähintaan) 63×88 mm.
  • Laatu: 300 g Corona kartonki
  • Tyyli: 3mm valkoinen raami korttien ympärillä (vakio: kysy muita vaihtoehtoja).

Hinta annettu 1500 pakan määrälle cellofan pakattuna, isommat määrät edullisemmin ja pienemmät määrät ovat kalliimpia.
Kartonkinen oma painettu rasia korttipakalle lisähinnasta.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Pelikortit omalla painatuksella

Pelikortit ovat hyvä liikelahja, koska ne ovat universaali ja aina tervetullut lahja. Pelikortteja voidaan käyttää monenlaisiin peleihin ja ne ovat helppo ottaa mukaan matkalle tai työpaikalle. Lisäksi pelikortit ovat edullinen lahja, joka sopii niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Pelikortit ovat myös loistava tapa luoda henkilökohtaisempaa ja ainutlaatuisempaa lahjaa. Voit painattaa pelikortteja omalla painatuksella ja suunnitella ne juuri sellaisiksi, kuin haluat. Tällöin saat lahjan, joka on juuri sinun näköisesi ja jolla on henkilökohtainen merkitys.

Pelikortit ovat myös hyvä lahja, koska ne tarjoavat monia terveyshyötyjä. Pelikorttien pelaaminen parantaa muistia, aivojen toimintaa ja lisää sosiaalisuutta. Näin ollen pelikortit ovat hyvä lahja niin nuorille kuin vanhoillekin, ja ne sopivat hyvin lahjaksi niin työyhteisöön kuin perheenjäsenillekin.

Jos haluat lahjan, joka on universaali, edullinen ja henkilökohtainen, ja joka tarjoaa myös terveyshyötyjä, pelikortit ovat loistava valinta.

Pelikortit painatuksella tai logolla

Onko sinulla hanskassa ristiseiska tai Musta Maija? Luonnistuuko sinulta blackjack? Haasta kaverisi, tai perheesi pariin erään ja ota selvää, kuka teistä on todellinen korttipeliässä! Hanki omat pelikortit painatuksella Ticcola Oy:stä ja ota ne mukaan seuraavaan peli-iltaan tai haasta työkaverit vaikka lounastauolla. Ja kun pelikortit on painettu omalla logolla tai muulla painatuksella, parannat samalla brändisi näkyvyyttä! Oli kädessäsi mitkä kortit hyvänsä, logosi loistaa koko pöydälle.