Nahkakäsineet logolla

27,50 

Laadukkaat aidot nahkakäsineet

Nahkakäsineet logolla, joissa kosketusnäyttöyhteensopivat etusormen ja peukalon päät.
100% lehmän nahka, vuori 100% polyesteri, fleece

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Aidot Nahkakäsineet logolla

Nahkakäsineet logolla ovat suosittu liikelahja, joka tuo lämpöä kylmiin päiviin. Nahkakäsineet logolla ovat laadukas ja haluttu liikelahja.

Nahkakäsineet voi merkata omalla logolla tyylikkäästi laserkaiverruksella (minimi määrä 50 paria) ja kudotulla- tai keinonahkamerkillä myös pienemmällä erällä.

Saatavilla olevat koot:

Naiset: S, M ja L

Miehet: M, L ja XL

Käsineet jokaiseen tarpeeseen

Sormikkaat, lapaset, rukkaset… Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia käsineitä omalla logollanne merkattuna.

Valikoimastamme löytyy kaikkea muuta kuin tavanomaisiatuotteita – esimerkiksi heijastavat lapaset tai rukkaset, jotka ovat paitsi käytännölliset ja lämpimät, myös lisäävät turvallisuutta pimeällä liikuttaessa.
Heijastavat lapaset ei ainoastaan pidä käsiäsi lämpimänä, vaan myös heijastaa valoa tehokkaasti. Ne ovat täydellinen valinta talvenpimeisiin iltoihin, sillä ne lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta.

Nahkasormikkaiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös nahkarukkaset.

Lisäksi tarjoamme täysin räätälöidysti valmistettuja lapasia ja sormikkaita. Voit itse valita käytettävät lankavärit, lisäksi näihin voimme lisätä brodeeraukset tai irtomerkit ja me valmistamme ne juuri sinun toiveidesi mukaan. Tämä on loistava tapa saada juuri sellaiset käsineet kuin haluat, ja ne ovat myös erinomainen lahjaidea. Kysy kustomointi mahdollisuuksista lisää.

Nahkahanskat logolla ovat korkealuokkainen asiakaslahja, jota osataan arvostaa

Kuvittele miltä tuntuisi, jos joku asiakkaistasi tai sidosryhmästäsi antaisi sinulle eräänä päivänä aidot nahkahanskat osoituksena kiitollisuudesta yhteistyötänne kohtaan.
Uskon, että tämä lahja ylittäisi parhaatkin vaatimukset hyvästä asiakaslahjasta.
Tyylikkäästi laserodulla logollannekin hanskat ovat erittäin mieluisat, kunhan maltaa olla logon kanssa rauhallinen ja muistaa, että asiakas haluaa käyttää niitä joka tilanteessa.

Anna mieluiten laatua

Laadulla on aina parempi kaiku lahjana ja siksi joskus vähemmän on enemmän. Jos teillä on rajallinen budjetti niin sen sijaan, että sillä hankkii 1000kpl keksinkertaista mainoslahjaa, olisikin parempi idea ostaa 100 paria kunnon nahkakäsineitä.
Myös muut aitonahkaiset tuotteet nousevat logollanne yläpuolelle muiden lahja ratkaisujen.
Saatavilla on erilaisia nahkalaukkuja, weekend bageja, PC-salkkuja, -laukkuja, lompakoita, avaimenperiä yms. ja kaikki tehtynä nahasta.

Kaikki valikoimastamme löytyvät tuotteet eivät löydy sivuilta, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisia käsineitä tai muita asusteita tarvitset, autamme sinua löytämään juuri sopivat tuotteet teidän käyttötarkoituksiin.