Villasukat omalla vyötteellä
Kotimaiset villasukat brodeerauksella
Kotimaiset perinteiset villasukat brodeerauksella
Yksiväriset villasukat

Kotimaiset villasukat brodeerauksella

22,90 

Kotimaiset villasukat brodeerauksella ovat ihanan lämmittävä, käytännöllinen ja tyylikäs liikelahja. Laaja värivalikoima.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kotimaiset perinteiset villasukat

Kotimaiset villasukkamme valmistetaan maamme ainoassa perinteisessä villasukkatehtaassa. Jatkamme ylpeinä suomalaisen tekstiilinvalmistuksen perinnettä. Arvostamme ennen kaikkea suomalaista työtä, ja pidämme kunnia- asianamme hyvää ja rauhallista työilmapiiriä. Uskomme, että tämä on edellytys tuotteemme tinkimättömälle laadulle. Tuotannossamme yhdistämme uskolliset 50- luvun neulontakoneet tarkkaan käsityöhön. Lopputuloksena on hyvin suomalaiseen jalkaan istuva, erittäin rankkaa kulutusta kestävä ja hyvin lämmittävä villasukka. Tuotteella on Avainlippu-merkki.  Kotimaiset villasukat brodeerauksella on todella tyylikäs ja käytännöllinen liikelahja. Villasukat ovat saatavilla myös omalla räätälöydyllä vyötteellä. Kotimaiset villasukat brodeerauksella toimii hyvin myös postitettavana liikelahjana.

Perinteinen karstavillasukka:
Materiaali: 70 % lampaanvillaa (mulesing-vapaa) 30 % polyamidia

Koot: lahjakoot 38-41 ja 42-45

Yksiväriset villasukat

Perinteisten harmaiden villasukkien lisäksi valikoimastamme löytyy useammassa kauniissa ja tunnelmallisessa sävyssä olevaa villasukkaa:
Värit: Jäkälänharmaa, Puolukanpunainen, Vadelmanpunainen, Limenvihreä, Sammaleenvihreä, Turkoosinsininen, Mustikansininen, Ruskanoranssi, Yönmusta, Kaarnanruskea (varmistettava saatavuus väreissä tilaushetken mukaan)

Logosukat käyttötarkoituksen mukaan

Mainossukat ovat monipuolinen tuote. Se voi olla pukusukka, villasukka, saapassukka, urheilusukka, tai vaikka tekninen juoksusukka, kaikki toivotulla logolla.
Logosukka on hauska ja varmasti käytännöllinen lahja, jota lahjan saaja arvostaa. Brändätyt sukat voivat viimeistellä myös työvaatetuksen.
Sukkiin saadaan aina yrityksenne logomerkkaus ja osa malleista voidaan alunpitäen kutoa sisältämään yrityksenne logo ja värimaailma. Sukkiin saadaan myös räätälöity sidontalappu tai vyöte, johon voidaan kirjoittaa vaikkapa lyhyt tervehdys lahjan saajalle. Myös materiaaleissa on valinnan varaa ja varmasti joka tarpeeseen löytyy sopiva sukka. Mainossukka, villasukka, merinovillasukka, saapassukka, urheilusukka,  tai pukusukka omalla logolla.

Hinta vielä ilman logon brodeerausta, kysy tarjous haluamallasi määrällä omalla logollanne.

Katso tästä muita mainossukkia.