Matikos avaimenperä logolla

4,10 

Suorakaiteen muotoinen avainperä puu/metalli.
Koko: 1,9 x 5cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

AVAIMENPERÄT

Avaimenperä on esine, jota käytämme joka päivä, yleensä vielä useasti päivässä. Tämä tarkoittaa, että avaimenperä yrityksesi logolla painettuna on mainospaikka, jonne yrityksesi tulisi päästä. Tyylikkäästi toteutettu avaimenperä päätyykin asiakkaasi joka päiväiseen käyttöön, joten avaimenperän valinta ja merkkaus kannattaa miettiä huolella. Autamme myös mielellämme suunnittelussa.

Avaimenperiä on runsaasti ja sivuillamme katsottavaissa vain murto-osa, tutustu tästä.

Avaimenperät Painatuksella tai Yrityksesi Logolla

Avaimenperät ovat oivia messu- ja jakolahjoja. Anna avainasiakkaallesi mainosavaimenperä yrityksen logolla varustettuna!
Valitse laajasta valikoimastamme mainosavaimenperiä, joista hyviä esimerkkejä ovat avaimenperä lampulla, metallinen avaimenperä, avaimenperä kärrypoletilla ja brodeerattu avaimenperä.

Avaimenperät

Poimintoja valikoimasta: avaimenperät omalla logolla. Kustomoitu avaimenperä on klassinen mainoslahja ja niitä on saatavana useita eri vaihtoehtoja, joista poimintoja löydät tältä sivulta. Toteutamme avaimenperään toivomanne painatuksen tai kaiverruksen. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teidän yritykselle avaimenperät painettuna omalla logolla!
Myös kierrätysmateriaali, tai ekologisesti muuten valmistetut avaimenperät mahdollisia.