Kylmälaukku-reppu logolla

59,00 

Orrefors Hunting kylmlaukku-reppu vapauttaa liikkumiseen

Käytännöllinen kylmälaukku-reppu vahvaa kangasta. Iso täyttöaukko ja kolme pienempää taskua lisävarusteille. Repussa on säädettävät hihnat ja se pitää tuotteet hyvin kylmänä koko päivän. Yksityiskohdat ovat PU-nahkaa. Tilavuus n. 23 l. Väri: t.sininen 58, vihreä 65, harmaa 95, hiekka 03.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kylmälaukku mahtava lahja yrityksenne logolla, tai painatuksella

Kylmälaukut ovat aina olleet haluttuja ja suosittuja mainoslahja tuotteita niin omalle henkilöstölle, kuin asiakkaillekin. Malleja on runsaasti ja sivuillamme on vain murto-osa saatavista tuotteista. Kysy aina tarpeen vaatiessa muitakin kylmälaukku malleja.

Kylmälaukku kuuluu kiistatta kesän parhaisiin hetkiin -automatkalle, piknikille, rannalle ja retkelle. Kylmälaukussa ruoat säilyvät helteilläkin. Kesäretkille mukaan otettavat eväät kulkevat mukana ja säilyvät kätevästi kylmälaukussa. Päivästä rannalla tulee paljon mukavampi, kun mukana on kunnolliset eväät.

Kylmälaukkuja on erityyppisiä, joten valitse retken ja eväiden mukaan sinulle sopivin. Eväät säilyvät yhtä hyvässä kunnossa kuin ne olivat laukkuun pakattaessakin.

Valikoimasta löydät isoja ja pieniä kylmälaukkuja sekä kylmälaukkureppuja.

Kylmälaukut painatuksella

Pidä retkieväät viileänä ja hanki kylmälaukut painatuksella henkilökunnalle ja asiakkaille. Oli kyseessä sitten arkinen lounashetki tai kauan suunniteltu piknik, jokaiselle ryhmälle ja jokaiseen tarkoitukseen löytyy meiltä sopivat kylmälaukut. Anna brändillesi näkyvyyttä matkoilla, lomilla ja lounastauoilla mainoskylmälaukun avulla. Ticcola Oy auttaa oikean mallin löytämisessä ja logo merkkauksissa.

Eko kylmälaukut

Mallistosta löytyy myös ympäristöystävälliset Eko-Kylmälaukut omalla logolla tai painatuksella! Eko-kylmälaukkumme on valmistettu ekologista materiaaleista kuten kierrätys polyesterista, joka saadaan kierrätyspulloista. Kysy näistä lisää.

Kylmälaukku-reppu logolla

Kylmälaukku-reppu mallisena ja logollanne varustettuna on oikea eränkävijän toiveiden täyttymys. Kaikki eväät mahtuvat yhtä hyvin mukaan, kuin kylmälaukku versiossakin, mutta reppu mallisena kylmälaukku kulkee kätevästi selässä jättäen kädet vapaaksi luonnossa liikkumiselle, tai vaikka kalastusta ajatellen.