Kesäpeli logopainatuksella

31,60 

Kesän pihapelit kuuluu kesään, kuin makkara grilliin

Tämä addiktoiva taktinen peli haastaa pelaajat heittämään puisen palikan kohti kahtatoista seisovaa puupalikkaa. Ensimmäinen pelaaja, joka saa tasan 50 pistettä, on voittaja. Yli 50 pisteen määrää ei saa ylittää. Se näyttää helpolta, mutta on todella haastavaa! Kun palikat ovat kaatuneet, nostetaan ne takaisin ylös. Setti sisältää 12 numeroitua palikkaa sekä 1 puisen heittopalikan. Kaikki palikat valmistettu männystä. Sisältää puuvillapussin sekä sääntökirjan.
Logopainatus saadaan säilytyspussiin.

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Pihapelit liikelahjoina

kaikki pihapelit ja vapaa-aikaan liittyvät pelit ja tarvikkeet ovat loistava liikelahja, tai henkilöstön kesälaitumelle lasku lahja.
Nämä tuotteet saavat hymyn kasvoille ja hyvän mielen lahjan saajalle.

Katsaus pelin kulkuun

Heittojärjestys: Ensimmäisessä pelissä heittojärjestys arvotaan. Seuraavissa peleissä heittojärjestys muodostetaan edellisen pelin tulosten perusteella pienimmästä pistemäärästä suurimpaan.

Pelin aloitus: Ensimmäinen pelaaja heittää heittokapulan keilamuodostelmaa kohti ja yrittää kaataa keiloja. heittokapula heitetään aina alakautta.

Kaatunut keila: Keilaa ei lasketa kaatuneeksi jos se nojaa toista keilaa tai heittokapulaa vasten. Heiton jälkeen keilat nostetaan takaisin pystyyn siihen paikkaan, mihin ne ovat heiton tuloksenapäätyneet.

Pisteiden lasku: Jos yksi keila kaatuu, pisteet = keilaan kirjoitettu numero. Jos useampi kuin yksi keila kaatuu, pisteet = kaatuneiden keilojen lukumäärä.

Pelin loppu: Jos pelaaja jää ilman tulosta kolmella peräkkäisellä heittokierroksella, hän putoaa pelistä ja toimii pisteiden kirjurina. Peli päättyy, kun yksi pelaajista saa kerättyä tasan 50 pistettä. Jos pelaaja saa yli 50 pistettä, hänen pistemääränsä lasketaan 25 pisteeseen.

Seinäkellot painatuksella

Seinäkello on nerokas liikelahja.
Millä muulla tuotteella pääset asiakkaasi silmiin joka päivä useaan kertaan muistuttamaan itsestäsi.
Toteutuksessa kannattaa kuitenkin noudattaa tyylikkyyttä, jotta varmistat paikan asiakkaasi seinälle.
Katso miltä painettu seinäkello näyttää