Kennewick Turtleneck Cutter & Buck neule logolla

99,00 

Kevyessä Kennewick-neulepaidassa on moderni leikkaus ja poolokaulus. Neule on tehty laadukkaasta italialaisesta Zegna Baruffan merinovillasta, jota markkinoidaan lauseella ”kiiltävää kuin silkki, pehmeää kuin kašmir”. Kennewick on ajattoman tyylikäs business-neule. Voidaan yhdistää Bridgeport-chinoihin rennon ilmeen luomiseksi.

Materiaali:
100% italialaista Zegna Baruffan merinovillaa
Paino:
220 g/m2

Miesten ja naisten mallit 

Koot: Miehet S-4XL ja Naiset XS-2XL

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Cutter & Buck asut omalla logolla niin golfiin kuin vapaa-aikaan

Cutter & Buck laatu vaatemerkki yrityskäyttöön

Sportti, tai työvaate Cutter & Buck sopii molempiin ja logolla se muuttuu edustusvaatteeksenne.

Craft on ulkoilijan toivemerkki.

Craft asusteet ovat erittäin suosittuja niiden erehtymättömän laadun ja ominaisuuksiensa johdosta.
Craft on varma valinta henkilöstölle tai avainasiakkaille silloin, kun tarvitaan toimivia asuja ja tinkimätöntä laatua.
Craft´lta löytyy asusteita joka lähtöön ja kaikkeen ulkoiluun.
Craft asut logoillanne painettuna tekee niistä juuri teidän yrityksenne mainostekstiilin tai työasun.

Housut omalla logolla ja painatuksilla pukee henkilöstönne erottuvasti

Housut vapaa-aikaan

Arvostettu vaihtoehto yritystuotteeksi! Rennot ja tyylikkäät housut ovat arvostettu lahja henkilöstölle ja sidosryhmille. Mukavat ja käytännölliset housut kannustavat liikkumaan ja palautumaan, ja ne puetaan jalkaan yhä uudelleen. Housut ovat lahja, joka osoittaa, että yrityksenne pysyy menossa mukana ja arvostaa hyvinvointia. Valikoimaamme kuuluvat mm. college-housut vapaa-aikaan ja tekniset housut vauhdikkaampaan menoon.

Housut omalla logolla

Hanki laadukkaat vapaa-ajan housut omalla logolla. Tekniset housut omalla logolla sopivat myös työvaatteeksi aloilla, joissa liikutaan paljon tai talkoovaatteeksi ulkoilmatapahtumaan. Kauttamme tilaat koko asukokonaisuuden samalla painatuksella nopeasti ja luotettavasti.

Mainostakeilla on eroa

Aina ei riitä perustakki ratkaisuksi, vaan tarvitaan erittäin laadukas ja haluttu tuotemerkki ja laatu, kuten Helly Hansen yrityksen takki valinnaksi.

Mainostakki johon yrityksen logo joko painetaan tai brodeerataan on yksi suosituimmista mainostekstiileistä.
Kaikki mainostakit sivuillamme näet otsakkeesta TAKIT.
Siellä ei kuitenkaan ole kaikkia edustamiamme merkkejä ja takkimalleja.
Jos et löydä mieleistäsi tuotetta tästä valikoimasta, tutustu myös sivuvalikosta mainostekstiilit kuvastoihin, joissa on paljon lisää vaihtoehtoja.
Tarjolla on useita satoja erilaisia vaihtoehtoja eri tuoteryhmiin niin tuotteiden kuin värienkin osalta.
Saat meiltä laajan valikoiman erilaisia logo merkattuja takkeja yrityksille, erilaisille seuroille tai tapahtumiin. Omat laadukkaat takki mallit logoillanne työkäyttöön, sekä siistit paljon yksityiskohtia sisältävät mallit vapaa-aikaan sekä vaikka edustajien käyttöön. Merkkaamme takit valmiiksi seuranne tai yrityksenne logolla.

Meiltä löydät parhaat takkimerkit, joihin logo painatus tai brodeeraus voidaan tehdä:
CRAFT, MATTERHORN, HARVEST, BERKELEY, NIMBUS, DAD, GRIZZLY, TEEJAYS, PRINTER, CUTTER & BUCK, HELLY HANSEN, CLIQUE, ELEVATE, ID IDENTITY, PROJOB…

Takit painatuksella

Omalla logolla tai painatuksella varustetut mainostakit ovat Pohjolan sääoloihin sopiva monipuolinen PR-tuote.
Valikoimamme yksinkertaisemmat, edullisemmat mallit sopivat esimerkiksi henkilökunnan, tai asiakastapahtumien vaatetukseksi lyhytkestoisempiin ulkokampanjoihin, joissa takki tuo brändillesi näkyvyyttä samalla kun se suojaa käyttäjäänsä sateelta ja tuulelta.
Arvokkaammat merkkitakkimme puolestaan soveltuvat esimerkiksi kustomoiduiksi liikelahjoiksi, kuten myös myyntihenkilöstön tai muun asiakaspinnassa liikkuvan päivittäiseksi käyntikortiksi kertoen yrityksenne arvoista ja laadusta.
Laajasta valikoimastamme löydät kaikenlaisia ja -hintaisia takkeja eri käyttötarkoituksiin.

Merkkaustavat

Takkinne voidaan logo-merkata hyvinkin erilaisilla tavoilla.
Perinteisiä tapoja laittaa logonne takkiin on Brodeeraus, tai painatus, mutta takin rakenne ja materiaali ohjaavat aina siihen mikä on paras merkkaustapa takillenne.
Myös se mitä haluatte takkeihin merkattavan vaikuttaa merkkaustapaan. Halutaanko pieni ja diskreetti logo rintapieleen, vai iso selkään tuleva logo painatus.
Tarvitaanko yksi- vai useampi väri takki painatukseen, onko kyseessä lyhyt, mutta suurta näkyvyyttä vaativa kampanjatapahtuma vai mainostakki jolle toivotaan pitkää käyttöikää ja käyttäjänsä tyytyväisyyttä takkia kohtaan – silloin pienempi jopa takin värillä tehty brodeerattu logonne voi olla paras ratkaisu.
On myös erilaisia siirtokuvia, kangastuloste-logoja, elastosoft merkkipainatuksia jne.
Tärkeintä on se, että sinun ei tarvitse näistä murehtia, kunhan kerrot toiveet mitä ja mihin logonne, tai muun painatuksen takissa haluatte laittaa – me selvitämme lopun.
Katso merkkaustapoja tästä.