Kauluspaita Purple Bow 48 omalla logolla
Kauluspaita Purple Bow 48 omalla logolla
Kauluspaita Purple Bow 48 omalla logolla

Kauluspaita Purple Bow 48 omalla logolla

109,95 

J.Harvest & Frost kauluspaidat ovat kauluspaitojen aatelia.
Nämä kauluspaidat ovat yksityiskohtia myöten parhaat ja niitä voi logo brodeerattuna käyttää vaativassakin työympäristössä, mutta myös tarvittaessa vaikka illalliskutsuilla.
Monikäyttöinen ja tiivis jacquard -kudottu kangas.
100 % pitkäkuituista puuvillaa.
Yhdistä paita pukuun tai luo rennompi ulkonäkö farkkujen kanssa.
Uusi mekaaninen stretch-kangas antaa lisämukavuutta paidalle. Tämän paidan kangas joustaa luonnollisesti ja on miellyttävä päällä. Hienostunut ja tyylikäs paita moneen tilanteeseen.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

J.Harvest & Frost Purple Bow 48 kauluspaita

Äskettäin kehitetty kangas on valmistettu uudella ja innovatiivisella mekaanisella
joustavuudella joka antaa lisämukavuutta paidalle.
Tämän paidan kangas mahdollistaa luonnollisen liikkuvuuden lisäämällä mukavuutta
kantajalle.
Hienostunut ja tyylikäs paita moneen tilanteeseen.

Kyseinen paita on Slim Fit, mutta kaikista J. harvest&Frost kauluspaidoista löytyy myös regular-mitoitus ja naisten malli.
Siksi niiden käyttö yrityspukeutumisessa on helppoa.
Materiaali: 100 % pitkäkuituinen puuvillaa
Koot: S-2XL (regular S-5XL), Naiset XS-4XL
Paitaan sopiva taskuliina takaa tyylin viimeistelyyn. • sinisen jacquard –kudottu kangas. • 100% pitkäkuituinen, joustava puuvilla uusi ja innovatiivinen mekaaninen joustavuus. • konepestävä. Non-iron patentoitu, ympäristöystävällinen menetelmä. • jaettu selkäkaarroke varmistaa paidan istuvuuden harteista ja antaa liikkumavaraa. • teipatut pääsaumat pitävät paidan ryhdikkään ja siistin näköisenä pesusta pesuun. Ei rypisty. • moderni cut away –kaulus, pehmeä sisäpinta ja piilotetut napit kauluksen alla. • pitkähihainen. Pyöristetyt kalvosimet, ylimääräiset napinlävet kalvosinnapeille. • helmiäisen pyöreät napit antavat ylellisen ilmeen. • pyöristetty helma.

Kauluspaidat painatuksella tai brodeerauksella

Kauluspaidalla saat helposti luotua yhtenäisen ja edustavan ilmeen päivittäiseen työympäristöön ja vaikka messuille. Brodeerataan tai painetaan yrityksen logokaulukseen,  rintapieleen, selkään, tai hihansuuhun näin sama kauluspaita muuttuu logolla varustettuna eri tarpeisiin.

Kauluspaitojen kirjo on laaja. Kaikkiin saadaan teidän logonne brodeerattua, tai painettua toiveidenne mukaan. Saat meiltä kattavan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia paitamalleja ja merkkejä.
Omalla logollanne kauluspaidoista saadaan juuri teidän yrityksen kauluspaidat.

Kauluspaidat painatuksella tuovat upeasti tyyliä yrityskuvaan ja se on hyvä tapa näkyä. Kauluspaita omalla logolla sopii myös mainoslahjaksi.
Meiltä saatte laajan valikoiman laadukkaita kauluspaitoja yrityksenne logolla painettuna tai brodeerattuna.

Yrityksen edustajien vaatetus on tärkeä osa yrityskuvaa, markkinointia ja brändiä. Matin Sakki Oy myy ja toimittaa laadukkaat kauluspaidat sekä popliinipaidat miehille ja naisille.
Tyylikkään kauluspaidan viimeistelee aina laadukas brodeeraus, tilaa kauluspaidat omalla logolla!.

Kaikki edustamamme kauluspaidat ja mallit eivät ole sivuillamme, joten kysy rohkeasti jotakin muutakin, jos et löydä etsimääsi mallia.

Kauluspaita yrityksen logolla on tärkeä osa yrityspukeutumista. T-paita, tai pikeepaita ei korvaa tyylikkäämpää kauluspaitaa. Kauluspaita logollanne on yhtä hyvin farkkujen, kuin puvun kanssa toimiva työasuste.

Katso muitakin kauluspaitoja tästä.