Hunt Metsästys lippis omalla logolla

9,20 

Parhaiten myyty metsästyslippalakki.

Camo-kuviollinen metsästyslippis oranssilla yksityiskohdilla. Fluoresoivaa polyesteriä. Refleksipiping lipassa, pidike toisella puolella, johon metsästysoksa voidaan kiinnittää. Vahvistetulla etuosalla, taivutetulla lipalla ja tarrakiinnityksellä.
Säädettävä tarrakiinnitys takana.

Materiaali: Polyesteri
Hinta annettu min. 150kpl mukaan, muut määrät kysy tarjous.
Hinta ei vielä sisällä merkkausta joka voidaan antaa, kun tiedetään mitä lippikseen halutaan.

Omalla logollanne tämä metsästyslippis muuttuu juuri teidän näköiseksi.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Lippikset omalla logolla

Lippikset omalla logolla ovat suosittuja mainostuotteita. Logolla brändätyllä, laadukkaalla lippiksellä mainostat yritystäsi edustavasti. Premium lippis sopii erinomaisesti laadukkaaksi mainoslahjaksi. Meitä on monia, jotka mielellään käyttävät lippiksiä ja laadukas lippis on jokaisen makuun. Meidän valikoimassa on paremman laatuisia lippiksiä ja mallistosta löytyy kaiken tyylisiä vaihtoehtoja kuten esimerkiksi snapback, baseball, dad hat, trucker, verkkoperälippikset, flexfit sekä monia muita lippismalleja. Vaikka myymme laadukkaita lippiksiä, niin tarjoamme ne teille aina edullisesti brodeerattuna, tai painetulla omalla logolla!
Myös metsästyslippikset lgoilla

Lippiksen kustomointi

Joskus halutaan enemmän ja alusta lähtien oman näköinen lippis toteutus. Haluatko lippiksen, joka on täysin kustomoitu teidän toiveiden mukaan? Se onnistuu, jos tarve on hieman suurempaan määrään lippiksiä ja sinulla ei ole hirveä kiire niille. Varastomalleihin on mahdollista toteuttaa brodeeraus, mutta kustomoidut lippikset voivat olla todella monipuolisesti merkattuja, painettuja ja väreiltään toiveidenne mukainen, aikaa tarvitaan hieman enemmän riippuen mallista ja määrästä 2,5-4kk.
Esimerkki kustomoidusta piposta, kuvissa sama lippis eri tavalla toteutettuna:

Minkälainen mainoslippis yrityksellenne?

Lippis omalla logolla on hyvä valinta mainoslahjaksi. Tutustu laajaan valikoimaamme! Mainoslippiksiä löytyy moneen makuun!

Mainoslippis brodeerauksella on näkyvä ja haluttu mainoslahja.  Näyttävä mainoslippalakki on myös pitkäikäinen mainoslahja. Nuorisohan pitää hattua jopa syödessään.

Tehdaserät tulevat kysymykseen silloin, kun halutaan edullisesti ja isompia määriä.  Meillä on yhteistyökumppanina kaukoidän suurimmat tehtaan, joissa brodeerauksen laatu sekä lippisten laatu on erinomainen.

Kustomoidut lippikset ovat oiva valinta kun haluat juuri sullle ja brandillesi räätälöidyn lippiksen, Se erottuu heti edukseen massasta eikä kennelläkään ole juuri samanlaista.

Customoidussa lippiksessä on yleensä useampi brodeeraus ja brodeeraus voidaan toteuttaa ns. 3D eli kohokuvioisena. Se lisää mainoslippiksen huomioarvoa huomattavasti.

Tehdastoimituslippikset voidaan varustaa asiakkaan omalla labelillä, eli brandätään koko lippis asiakkaan logolla.

Mahdollisuuksia on lukuisia, kysy lisää, niin katsotaan juuri sinulle sopiva malli.

Mainoslippiksiä tehdään nykyään paljon eri materiaaleista. Yleisin on puuvilla ja ja paksumpi heavy twill puuvilla. Suosittuja ovat myös polyester ja nykyään RPET eli uusiomateriaali, joka valmistetaan kierrätetyistä pulloista.

Lippis omalla logolla ei tarvitse aina olla vain pelkkä brodeeraus. Lippis voidaan tehdä vaikka omalla  pintakuosilla, erityisesti pöyesteristä voidaan valmistaa hienoja Rib-stop materiaaleja

Näin saavutat kaksi etua, saat hienon mainoslippiksen  yrityksesi logolla brodeerattuna sekä säästät luonnovaroja, mikä on tänään enemmän kuin tärkeää.

Uusi materiaali on myös kierrätetty puuvilla, josta tehdään jo kaikenlaisia tuotteita. Myös Bambua käytetään valmistuksessa paljon.

Mainoslippiksiä voidaan merkata myös useilla eri menetelmillä, perinteisin on brodeeraus. Mahdollisuuksia ovat myös silkkipainatus, siirtokuvat, nahkamerkit jopa metallimerkit tai pinssit voidaan liittää mainoslippiksiin.