Hiirimatto mikrokuituliina painatuksella

3,80 

NEROKAS HELPOSTI PC:N VÄLISSÄ MUKANA KULKEVA OHUT HIIRIMATTO OMALLA LOGO PAINATUKSELLA

Hiirimaton päälipuoli mikrokuitua ja pohjapuolella silikoni liukuesteet (pysyy hyvin paikoillaan).
Logo tai kuva painetaan täysväripainatuksella.
Pakattu yksittäin ohueen polybag pussiin.
Koko: 260 x 150 mm, tai 200 x 200 mm
CMYK 4-väripainatus
Toimitusaika n. 4 viikkoa vedoshyväksynnästä.
Hinta annettu 1000kpl määrälle, muuta määrät kysythän erikseen.

Tämä logo- tai täysväripainettu hiirimatto sopii hyvin myös kannettavan tietokoneen väliin ja kulkee kätevästi näin aina mukana. Tarvittaessa voit kirkastaa silmälasit sen mikrokuitupuolella.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Hiirimatot painatuksella

Hyvä hiirimatto lisää nopeutta, tarkkuutta ja mukavuutta hiiren käyttöön. Lisäksi se suojaa työpöytää kulumiselta. Kaikki hiirimatot painatuksella ovat optimoituja nykypäivän optisille hiirille. Valittavissasi on useita korkealaatuisia malleja. Anna asiakkaillesi hyvä hiirimatto yrityksesi painatuksella, niin pysyt varmasti heidän mielessään ja pöydällä.

Hiirimatot ja maksualustat painatuksella

Painettu hiirimatto toteutetaan aina täysväripainatuksella. Mikrokuitupintaiset kangashiirimatot painamme erittäin terävän painojäljen pelikäyttöön ja toimistotyöhön soveltuviksi. Mikrokuituinen pinta toimii erinomaisesti kaikkien optisten hiirten kanssa.

Myös muoviset hiirimatot ja maksualustat

PVC-muoville valmistettu hiirimatto toimii myös hyvin kauppojen maksualustoina. Maksualustat ja PVC-muoviset hiirimatot painetaan myös halutulla tavalla näyttäviksi.

Tuoteuutuus: 3-in-1 hiirimatto

3-in-1 Hiirimatto on uusin valikoimassamme oleva hiirimattotuote. Hiirimatoissa on tarttuva silikonipohja joka pysyy hyvin paikallaan pöydällä. Matto on ohut ja sen mikrokuitupinta sopii myös näytön puhdistukseen. 3in1-hiirimattoihin painetaan aina täysvärinen painatus. Kolmas käyttökohde on näppäimistösuoja, voit asettaa liinan kannettavan tietokoneen näppäimistön ja näytön väliin. Tuote toimitetaan aina yksittäispakattuna.