SR Heijastin
SR Heijastin
SR Heijastin
SR Heijastin
SR Heijastin
SR Heijastin
SR Heijastin
SR Heijastin

Heijastin omalla logolla

0,79 

Heijastin materiaali on 3M sertifioitua

Kaikki heijastimet on tehty virallisesta 3M heijastin materiaalista, heijastimet täyttävät siis viralliset vaatimukset jotka on heijastimelle annettu (EN13356).
Heijastin voidaan tehdä asiakkaan toivomaan muotoon, tai käyttää useita jo olemassa olevia muotoja.
Hintataso on annettu 1000kpl mukaan mallin neliö (A-muotoisesta) heijastimesta, muut määrät ´ja muodot kysy tarjousta.

NÄY PIEMEÄSSÄ – KÄYTÄ HEIJASTINTA

 

 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Heijastin logopainettuna on yksi tärkeimpiä mainoslahjoja

Malleja on satoja valmiita ja jos tarvetta on voidaan tehdä teille omamuotti heijastin joka on täysin toivomanne muotoinen.

Heijastimien vakiokiinnitys hakaneula/naru sisältyy hintaan. Saatavissa on ketju-, avaimenperä-, papukaija-, tai vaijerikiinnitysratkaisut myös.
Heijastimet pakattu yksittäin näyttäviin pusseihin, joissa käyttöohjeet ja sertifikaatit.
Huom. Hinnat sisältävät kaiken, myös toimituksen perille yhteen osoitteeseen.
Kuvien seasta löydät hinnaston myös muille määrille.
Muottikulu omasta mallista, jos vakiomuodoista ei löydy sopivaa on 150,00€

Heijastin logollanne on edullinen henkivakuutus

Voiko olla edukkaampaa henkivakuutusta kuin logo painettu heijastin?
Logo-heijastin on todellinen kestohitti mainoslahjaksi eikä ihme sillä heijastimessa yhdistyy suuri hyöty ja edullinen hinta. Heijastin kuvalla tai logolla on erinomainen jakotuote ja kun se on hauskasti toteutettu saadaan siitä myös tuote, jota halutaan käyttää.
Heijastimet omalla logolla tai kuvalla!
Heijastinta tarvitsee Suomessa jokainen. Yritykselle heijastin on erinomainen valinta mainoslahjaksi, johon liittyy positiivisia mielikuvia, ja jota käytetään mielellään. Heijastin mainoslahjana palvelee käyttäjäänsä ja saavuttaa näkyvällä paikalla yhä uusien ihmisten huomion. Heijastin kiinnitetään usein hihaan, reppuun tai lastenvaunuihin jne. Nyt on tullut myös hauskoja uusia heijastin tuotteita, kuten vetoketjun vetimet, kengännauhat, Loop nauhat, heijastin tarrat, jousiheijastimet ranteen ympäri, korttikotelot, laukkujen heijastavat nimikyltti-tagit, heijastavat magneetti tagit, silittämällä kiinnittyvät heijastimet, polkupyörän pinna heijastimet. Näiden lisäksi on lukuisia heijastavia tuotteita, jotka eivät virallisesti ole heijastimia, mutta omaavat suuren heijastavan ominaisuuden. Esim. heijastavat takit, heijastavat pipot ja heijastavat lippikset. Suuren suosion saaneet heijastavat reput, laukut ja jumppapussit.
Alla esimerkkikuvia

Heijastin logolla!

Osuva ajoitus ja tyylikäs toteutus varmistavat, että yrityksenne heijastin on se, johon katse kohdistuu. Autamme sinua valitsemaan sopivan heijastimen yrityksen omalla logolla tai omalla kuvalla. Heijastimen valinnassa kannattaa huomioida heijastimen materiaali, pohjaväri ja painatus, joihin jokaiseen löytyy useita vaihtoehtoja. Myös kiinnitysmekanismilla on tärkeä merkitys käytettävyyteen ja kokonaisvaikutelmaan. Kysy rohkeasti lisää, niin etsimme teille sopivan ratkaisun!
Miksi heijastin logollanne?
Mainosheijastimet ovat liikelahjoja, jotka antavat brändinäkyvyyttä yrityksellesi pimeinä iltoina.
Heijastimet viestivät turvallisuusasioiden olevan yrityksellesi tärkeitä.
Heijastin omalla logolla on todella hyvä promotuote ja oiva lahja messuilla, tai missä tahansa kohtaamistilanteessa.
Yhtälailla, kun tänään tärkeitä ovat vihreät ja ekologiset seikat yrityksille, on tärkeitä myös muut yrityksen kulttuurista kumpuavat arvot, kuten juuri esimerkiksi logo-heijastimien jakamainen yrityksen logolla painettuna.
Mikä muu tuote voi olla näin edullinen ja omata niin suuren hyödyn kuin heijastin logo painettuna.
Joskus hyvän mainoslahjan ei tarvitse maksaa valtavasti, riittää kun arvot ja hyöty kohtaavat, kuten mainosheijastimessa tapahtuu.