GP Xplor PHR19 otsalamppu 1200LM logolla

112,00 

Törkeän hyvä otsalamppu myös ammattikäyttöön

Kovin otsalamppu, joka on suunniteltu kovimpiin tilanteisiin. Kaksi linssiä, joissa kummassakin on neljä valoasetusta, mahdollistavat valokuvan optimoinnin jopa 1200 lumenin kirkkaudella. Lisäksi se on varustettu turbo-, SOS- ja Beacon-toiminnolla.

– Yhteensopiva sekä ladattavien että kertakäyttöisten paristojen kanssa (1 x 18650 Li-ion mukana).
– Säädettävä valaisimen pää 160 asteessa.
– Turbo, SOS ja Beacon.
– Toimitetaan kypäräkiinnikkeellä.

Minimi 10kpl, hinnassa ei vielä logo merkkaus kuluja

ANSI standardin mukainen valaisin, mitä se tarkoittaa, katso tästä: Yleinen kuvaus FL1 standardista (internal use)

Katso kaikki GP:n ANSI testatut mallit

Katso myös muita valaisinmalleja tästä.

Katso myös mitä Wikipedia taskulampusta kirjoittaa- Wikipedia 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Ominaisuudet

GP XPLOR PHR19 -otsalamppu on lamppu sinulle, jolla on kovat vaatimukset. Sen kokonaiskirkkaus on 1200 lumenia, ja se valaisee pimeän helposti jopa 110 metrin päähän. Kahden linssin yhdistelmän avulla voit ohjata valonheitto- ja tarkennustoimintoja erikseen ja luoda optimaalisen valon kuhunkin tehtävään. 100 asteen laajalla valokulmalla ja 160 asteen pystysuuntaisella valaisimen pään kallistusmahdollisuudella voit helposti säätää valokuviota, vaikka sinulla olisi kypärä tai lippis päässäsi. Otsalamppu on IPX8-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on vedenpitävä myös paineen alaisena, joten sen voi upottaa veteen ilman vahinkoa. Valaisimen pää on valmistettu kokonaan kestävästä alumiinista, ja se on erittäin kestävä, joten se kestää iskuja ja putoamisia jopa 1,5 metristä. Akun kesto on jopa 38 tuntia, joten tämä on täydellinen otsalamppu niille, jotka rakastavat erämaata tai tekevät vaativaa työtä. Tässä mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi suunnitellussa otsalampussa on akun varaustason osoittava virran merkkivalo, aktiivinen ylikuumenemissuoja ja lukitustoiminto, joka estää lampun kytkemisen päälle vahingossa. Vaikka GP XPLOR PHR19:ssä on ladattava litiumioniakku, se on yhteensopiva sekä ladattavien että kertakäyttöisten akkujen kanssa. Näin varmistat, ettei paristo koskaan lopu kesken eikä lamppua voi käyttää. Mukana tulee kestävä kypäräkiinnike, jonka avulla valo voidaan kiinnittää polkupyörä-, kiipeily- tai työkypärään.

Dynaamiset valoasetukset

XPLOR PHR19 on tehokas otsalamppu kaikille seikkailijoista ja retkeilijöistä ammattilaisiin. Kahden suuritehoisen linssin ansiosta se tuottaa jopa 1200 lumenin valon, joka lävistää pimeyden jopa 110 metrin etäisyydeltä. Siinä on 4 kirkkaustasoa linssiä kohti ja ominaisuuksia, kuten turbo, SOS ja majakka, jotta se selviytyy haastavimmissakin tilanteissa. Se on varustettu sekä kohdevaloilla että tulvavaloilla, joten se valaisee sekä pieniä että suuria alueita.

Rakennettu vaativimpiin tilanteisiin

Kestävän ja vankan alumiinikotelon ansiosta se kestää iskuja ja pudotuksia jopa 1,5 metrin korkeudesta. Yhdistettynä siihen, että se on IPX8-luokiteltu ja siten vedenpitävä myös paineen alaisena, GP XPLOR PHR19 on täydellinen kumppani seikkailussasi. Jopa 38 tunnin akunkesto tarkoittaa, ettei sinun tarvitse koskaan huolehtia siitä, että lamppusi virta loppuu, ja jos niin käy, se latautuu täysin alle 3 tunnissa USB-C-portin kautta.

Voidaan käyttää kypärän tai lippiksen päällä

100 asteen laajalla valokeilalla ja mahdollisuudella kallistaa valaisinta 160 astetta pystysuunnassa, valo kohdistuu aina juuri sinne, minne haluat. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kypärää tai hattua otsalampun alla, ja valo on edelleen optimaalinen.

Älykkäät ominaisuudet

GP XPLOR PHR19 on otsalamppu, jonka ominaisuudet helpottavat sinua käyttäjänä. Varustettu aktiivisella ylikuumenemissuojalla, suojauksella akun ylilatausta ja purkautumista vastaan sekä lukitustoiminnolla, joka estää lampun kytkeytymisen päälle vahingossa taskuissa tai laukuissa, voit aina tuntea olosi turvalliseksi. Siinä on myös älykäs muistitoiminto ja akun merkkivalo, joten se on täydellinen apuri kaikissa seikkailuissasi.

Valitse sinulle sopiva akku

XPLOR PHR19 on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten litiumparistojen (CR123A) että ladattavien Li-ion 18650 -akkujen kanssa, joten voit valita, mikä sopii sinulle parhaiten. CR123A-paristojen käyttö mahdollistaa myös otsalampun käytön äärimmäisissä sääolosuhteissa, joissa lämpötila on jopa -40 °C.

Taskulamput logolla

Kysy meiltä mitä tahansa lamppumallia, tai muuta työkalua logollanne varustettuna. Teemme teille parhaat liikelahjat koskaa.

Useita eri merkkejä

Meiltä saatte useat eri merkin valaisimet, kuten Petzl, Maclite, Stac jne.
Alla runsaasti tietoa mm. Petzl valaisimista.
Mieti myös mikä valaistustekniikka on se mikä sopii käyttöönne parhaiten, kuten LED, COB jne.