Fitness Joogamatto logolla

29,00 

Fitness Joogamatto kantohihnalla ja logopainatuksella

Intensiiviseen harjoitteluun tai rentouttavaan joogaan sopiva mukava 4mm paksuinen joogamatto. Pitoa ja tukea kuntoiluun. Mattoa on kätevä kantaa mukana tulevassa pussissa ja tuotteen mukana saa kuntoiluohjeen.
Logollanne varustettuna joogamatosta tulee hyödyllinen mainoslahja, tai henkilöstön hyvinvointia parantava tuote.
Esimerkkihinta annettu 250 setin määrälle ja niin, että laukussa on logopainatus.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Fitness kuminauhat

Tehokas tapa kotikonstein pitää kroppa kunnossa. Vie vähän tilaa ja on helposti otettavissa matkoille mukaan.

Hyppynaru logopainatuksella mainio lahja

Omalla logolla painettu hyppynaru on toivottu lahjaidea niin asiakkaille, kuin henkilöstölle.
Hyppynaru on erittäin tehokas kuntoiluväline.

Esimerkkihinta annettu 100kpl erälle 1-väri painatuksella.

Hyppynarut painatuksella

Hyppynaru ei ole vain lelu, vaan myös kuntoiluväline. Hyppynarulla hyppiminen kehittää tasapainoa, kuntoa ja vahvuutta. Ja se on kaiken lisäksi hauskaa ja tehokasta liikuntaa.

YLEISTIETOA HYPPYNARUISTA

Hyppynaruilla hyppiminen on aerobista kuntoilua parhaimmillaan, mikä ei katso aikaa tai paikkaa. Jos et esimerkiksi pidä juoksumatolla, kuntopyörällä tai crosstrainerilla kuntoilusta, niin hyppynaru ratkaisee ongelman. Se on todella tehokas ja yksinkertainen tapa saada hiki päälle ja syke korkealle. Monilla hyppynarulla hyppiminen on jäänyt vain muistoksi lapsuuden leikeistä, mutta nyt harrastuksen voi virittää ihan uudelle tasolle. Hyppynaru on rahallisesti hyvin edullinen investointi oman yleiskunnon kohentamiseen. Hyppynaruilla treenaaminen on osa monenlaisessa lajiharjoittelussa ja sitä hyödynnetään yleisesti koordinaatio- ja hyppyharjoittelussa sekä lämmittelyssä esimerkiksi nyrkkeilyssä ja muissa kamppailulajeissa. Naruja käytetään paljon myös mm. crossfitissa, valmennuksessa ja fitness harrastuksissa. Niinpä hyppynaruja löytyy lähes jokaisesta liikuntakeskuksesta ja kuntosalilta.

MUUTAKIN KUIN AEROBISTA TREENIÄ

Naruhyppely kehittää ensisijaisesti hengityselimistön kuntoa sekä vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistöä. Se kuluttaa valtavasti energiaa eli auttaa laihduttamisessa ja painonhallinnassa sekä kiinteyttää. Hyppiminen voi polttaa jopa 500 – 700 kilokaloria tunnissa. 10 minuutin naruhyppely vastaa puolen tunnin hölkkää tai 20 minuutin uintia. Lisäksi hyppynarulla hyppiminen kehittää lihasvoimaa, ketteryyttä ja koordinaatiota sekä on hyväksi luustolle, parantaa imunestekiertoa jaloissa ja pitää alaselän kunnossa.

Jos olet aloittelija, niin kannattaa aloittaa hyppynarutreenit maltillisesti. Voit harjoitella hyppynarulla lähes joka päivä ja vaikkapa aamuin illoin. Tee ensin parin minuutin hyppysarjoja, sitten pidennä viiteen minuuttiin, edelleen kymmeneen ja vaikkapa lopuksi 15 minuuttiin. Hyppynarun voi ottaa myös lenkille mukaan intervalliharjoituksiin. Muista kuitenkin pitää yksi palauttava lepopäivä.

Hyppytekniikka

Hyppytekniikassa on hyvä muistaa pitää kädet sivuilla tai hieman edessä. Olkapäät pysyvät paikallaan. Pyörimisliike lähtee ranteista. Hyppiessä ainoastaan päkijät käyvät maassa ja hypyn aikana jalat pidetään lähes suorina, pienellä koukistuksella. Kun olet löytänyt rytmin, niin etene sen jälkeen vaikeampiin harjoituksiin säätäen hyppykorkeutta ja pyöritysrytmiä.  Voit haastaa itseäsi ja hyppiä vuorojaloin, polvia nostaen, yhdellä jalalla, haara- tai sivuhypyin, välillä vieden kädet ristiin tai tehdä vaikkapa tuplanaruhyppyjä.