Esther fleecepeitto, luonnonvalkoinen logolla

49,00 

Esther on täydellinen fleecepeitto! Paksu fleecekangas jossa on näyttävät raidat. Pehmeä, lämmin ja helppo ottaa mukaan minne vain, niin sisälle kuin ulos. Ylellinen peitto joka tuo hymyn sekä antajan että vastaanottajan kasvoille. Kääritty rusetilla ihanaan lahjarasiaan.
Materiaali: 100% polyester
Koko: 130 x 170cm

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Fleecepeitto tai pehmeä huopa sopii erinomaisesti liikelahjaksi

Pörheät torkkupeitot ja huovat ovat erityisen ajankohtainen yrityslahja talvella. Tarjoamme laajan valikoiman fleecepeittoja, joihin voi painattaa tai kirjoa näyttävää grafiikkaa tai yrityksen logo-tunnuksen, samoin kudottuja villahuopia joihin logo ommellaan. Meiltä löydät värikkäitä fleecevilttejä ja superpehmeitä sherpapeittoja ylellisiksi joululahjoiksi. Erikoistilauksesta digipainetut huovat, joissa painatus kattaa tuotteen kokonaan.

Pyyhkeet, peitot ja viltit

Pyyhkeet painatuksella

Pyyhe on hyödyllinen liikelahja, joka sopii kaikille. Pyyhkeitä käytetään päivittäin kotona, toimistolla ja vapaa-ajan aktiviteeteissa. Pyyhkeessä logosi näkyy tyylikkäästi ja usein, mutta samalla hienovaraisesti. Pyyhe on tyypillinen logotuote, jossa pääasiassa on käytännöllisyys ja suhteen ylläpito. Pyyhe sopii erinomaisesti liikelahjaksi asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle.

Peitot ja viltit painatuksella

Peitot ja viltit ovat paikallaan ympäri vuoden: kesällä rannoilla ja piknik-viltteinä sekä talvisin tuomassa lämpöä ja pehmeyttä. Laadukas peitto tai viltti on tykätty liikelahja, jota arvostetaan. Pyyhkeitä ja vilttejä on myös helppo yhdistellä muiden tuotteiden kanssa tyylikkäiksi lahjakokonaisuuksiksi.