PF Elwood termomuki
PF Elwood termomuki
PF Elwood termomuki
PF Elwood termomuki
PF Elwood termomuki

Elwood termosmuki logolla

8,50 

Riippumatta siitä, juotko aamukahvia matkoilla vai nautitko mukavan kupillisen teetä toimistossa, Elwood muki tarjoavaa hyvän ratkaisun. Termosmukin eristetty kaksoisseinämä pitää juomat kylminä tai kuumina pitkään. Kansirakenteen ansiosta juomat on helppo juoda eikä juoma läiky. Ruostumattoman teräksen ja muovin yhdistelmä tekee mukista erittäin vahvan, korroosionkestävän ja helposti puhdistettavan. Ruostumaton Teräs, Muovi.
Tilavuus: 470ml
Koko: 8,3 x 17,6cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Termosmukit painatuksella, kaiverruksella tai logolla

Termosmukit ovat vuosi vuodelta suositumpia, ja siihen on hyvä syy. Aamuisin on mukavampi ottaa kahvi tai tee mukaan sen sijaan, että sitä hörppisi kiireessä aamutoimien ohella. Matkamukit ovat hyödyllisiä niin työmatkoilla kuin perheen viikonloppuretkilläkin. Ja tämä tekeekin niistä suositut lahjaesineet. Hanki termosmukit painatuksella tai termosmukit kaiverruksella, ja varusta nämä kätevät tuotteet yrityksesi logolla. Saatavilla eri kokoisina ja eri materiaaleissa: Ticcola Oy:llä on valtavasti vaihtoehtoja.

Juomapullot, termosmukit ja -pullot

Juomapullot, termosmukit ja -pullot omalla logopainatuksella mainoslahjaksi saat joustavasti meiltä Ticcola Oy:stä. Termosmuki pitää juomasi kuumana ja on helppo ottaa mukaan minne vain. Termosmuki on periaatteessa termospullo pienoiskoossa, ja siinä on yleensä tuplaseinät ja vakuumieristys, mutta yksiseinäisenä ne ovat hienoja juomapulloja ja mukeja.