Cutter & Buck Bridgeport Chinos housut
Cutter & Buck Bridgeport Chinos housut
Cutter & Buck Bridgeport Chinos housut
Cutter & Buck Bridgeport Chinos housut

Cutter & Buck Bridgeport Chinos housut

59,00 

Chinomme on valmistettu kestävästä puuvillasta, johon on sekoitettu elastaania jouston ja mukavuuden lisäämiseksi. Normaali leikkaus, suora lahje. Miesten chinoissa on kaksi vaihtoehtoa sisäsauman pituudelle; 32” 82 cm ja 34” 86 cm. Vinot taskut edessä, tereellinen tasku takana ja vetoketjullinen sepalus. Bridgeport Chinos -housut sopivat erityisen hyvin yhteen Ellensburg Denim Shirt -paidan tai Belfair Oxford Shirt -paidan kanssa – rennon tyylikäs vaikutelma on taattu! Öko-Tex®-sertifioitu.
98 % puuvillaa, 2 % elastaania, 290g/m2
Miesten ja naisten malli

Koot: Miehet 3232-4034, Naiset XS/34-2XL/44

 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Housut vapaa-aikaan

Arvostettu vaihtoehto yritystuotteeksi! Rennot ja tyylikkäät housut ovat arvostettu lahja henkilöstölle ja sidosryhmille. Mukavat ja käytännölliset housut kannustavat liikkumaan ja palautumaan, ja ne puetaan jalkaan yhä uudelleen. Housut ovat lahja, joka osoittaa, että yrityksenne pysyy menossa mukana ja arvostaa hyvinvointia. Valikoimaamme kuuluvat mm. college-housut vapaa-aikaan ja tekniset housut vauhdikkaampaan menoon.

Housut omalla logolla

Hanki laadukkaat vapaa-ajan housut omalla logolla. Tekniset housut omalla logolla sopivat myös työvaatteeksi aloilla, joissa liikutaan paljon tai talkoovaatteeksi ulkoilmatapahtumaan. Kauttamme tilaat koko asukokonaisuuden samalla painatuksella nopeasti ja luotettavasti.

Housut ja shortsit

Housut ja shortsit omalla logolla – Poimintoja valikoimastamme. Valikoimassa on housuja ja shortseja eri tarkoituksiin esimerkiksi arkikäyttöön ja urheiluun. Saatavana myös pyöräily- ja juoksutrikoot miehille sekä naisille. Toteutamme housuhuin ja shortseihin toivomanne brodeerauksen tai painatuksen.