Clic Clac makeiset
Clic Clac makeiset

Clic Clac logo makeiset

1,30 

Huippusuosituista clic clac makeista löytyy runsasti eri makuja.
Minimimäärä 288 rasiaa.
Nopea toimitus
Kysy aina tarkka hinta toivomallesi määrälle.
Annettu hinta esimerkki on 45mm rasian n. hinta 2016 rasialle digipainettuna.
Rasioissa monta vakioväriä valittavana.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Clic Clac

Peltinen rasia, halkaisija 45 mm. Napsahtaa avattaessa, suljetaan painamalla reunoja. Kestosuosikki. 19 makua joista valita, vakiona minttu. Koko & materiaali: 45 mm; pelti, makeinen.

Click Clak -karkki on aina varma valinta! Pieni metallirasia on täynnä herkullisia makeisia.Useita makuvaihtoehtoa ja 19 rasian värivaihtoehtoa.Rasian mitat Ø 45 mm x 14 mm, painatusalue Ø 42 mm.Tilaaminen on helppoa – valitse rasian väri, valitse maku ja lisä painatus kanteen!Monivärinen digipainatus kuuluu hintaan.Toimitusaika 2-3 vko vedoksen hyväksymisestä.

Mainoskarkit logolla – hyvä yrityslahja

Mainoskarkit, mainostikkarit, mainossuklaat ja pastilliaskit ja muut pikkusyötävät ovat erinomainen tapa tuoda yritystäsi esille monessa tilanteessa. Marlean verkkokaupan valikoimasta saat myös muut mainosmakeiset, purukumit, suklaat ja esimerkiksi onnenkeksit yrityksesi brändin mukaisella etiketillä ja logolla.

Mainospurukumit ja pastillit

Omaan yritysilmeeseen painetut mainospurukumit ja pastillit ovat nykyaikainen tapa tuoda yritystäsi hienovaraisesti esille niin, että se jää asiakkaan tai yhteistyökumppanin mieleen. Marlean verkkokaupasta löydät myös kattavan valikoiman muita syötäviä yritystuotteita tukemaan yrityksesi tai tuotteesi markkinointia ja mainontaa.

Mainoskarkit messuille

Laadukkaat ja herkulliset mainoskarkit ovat perinteinen valinta lahjaksi ja handout-tuotteeksi messuilla, seminaareissa ja muissa yleisötapahtumissa. Niiden käyttö ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan tapahtumiin – usein ne löytyvät yritysten, järjestöjen ja seurojen toimitiloista. Tällöin ne ilahduttavat sekä yrityksen omaa henkilökuntaa että yrityksen asiakkaita.