Classic Softshelltakki hupulla ja logolla

65,00 

Uusi modernimpi kierrätysmateriaalista tehty hupullinen softshelltakki

3-kerroksinen hupullinen softshell-takki kierrätetystä polyesterista. Edessä käänteinen vetoketju sävy sävyyn. 3 ulkotaskua ja 2 sisätaskua. Irrotettava huppu. Joustavat resorit vyötäröllä ja säädettävät tarranauhat hihoissa. WP 3000 / MVP 1000
Miesten ja naisten mallit.
Koot: Miehet XS-5XL, Naiset XS-3XL (kaikista väreistä ei isoimpia kokoja)

Materiaali:
96% kierrätetty polyesteri, 4% elastaani

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Softshelltakit omalla logolla merkattuna

Softshelltakit omalla logolla. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia softshell-takkeja. Edulliset softshell-takki mallit esimerkkisi erilaisille seuroille tai tapahtumiin. Omat laadukkaat mallit työkäyttöön, sekä siistit paljon yksityiskohtia sisältävät mallit vapaa-aikaan sekä vaikka edustajien käyttöön. Merkkaamme takit valmiiksi seuranne tai yrityksenne logolla.

Miksi Softshelltakki on hyvä mainoslahja

Meillä Suomessa kelit vaihtelevat laidasta laitaan. Softselltakki on hyvä valinta takiksi, kun tarvitaan muuttuviin oloihin soveltuvaa takkia. Softshell materiaaleja löytyy laaja valikoima tarpeen mukaan. Edullisimmat vaihtoehdot ovat vettä ja tuulta hylkiviä, kun taas parhaat vaihtoehdot ovat vedenpitäviä sekä tuulenpitäviä ja teipatuin saumoin. Softshell on parhaimmillaan erittäin joustava materiaali, se soveltuu, niin työhön, vapaa-aikaan kuin urheiluunkin.

Miten valitsen sopivan mallin

Kun mietit ensin käyttö tarpeesi, löydämme sinulle sitten oikean mallin. Tarvitset sitten edullisen arkipusakan tai paljon yksityiskohtia sisältävä softshell takin meiltä löytyy siihen malli. Myös aktiivi liikkujalle tai työkäyttöön löytyy sitä varten suunnitellut mallit.

Esimerkkinä laadukkaat 3-kerroksiset tekniset IDTech softshell materiaalit.  Tai Matterhornin valmistama likaa ja vettä hylkivä Nanotex pinnoitettu softshell materiaali.

Softhell takit yleensä brändätään yrityksen tai seuran logoilla. Yleisin merkkaustapa on siirtokuva painatus tai silkkipaino. Logot voidaan toki myös brodeerata, mutta silloin menetetään kankaan vedenpitävyys brodeerauksen kohdalta. Softshelliä varten on kehitetty omat painomateriaalit.

Katso myös muita takkivaihtoehtoja tästä.

Clique

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet ovat yritysten ja seurojen ykkösvalinta useassa Euroopan maassa! Clique tuotemerkki osataan yhdistää Suomessa todella moneen urheilumuotoon, niin yksilö- kuin joukkueurheilussakin. Yhteistyökumppaneita ajansaatossa ovat olleet mm. Suomen Olympiakomitea, Liiga, sekä useat eri urheiluseurat ja lajiliitot.

Clique on suuri ylpeydenaiheemme ja liiketoimintamme ydin. Tuotemerkki tunnetaan laajasta vapaa-ajan mallistosta joka sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin tuotteisiin. Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa, laajan väri- ja kokovalikoimansa miesten, naisten ja lasten malleissa.
Clique — Euroopan johtava profiilivaatevalmistaja.

Kuoritakit painatuksella tai logolla

Ensivaikutelma jää aina mieleen. Kun työntekijäsi tapaavat asiakkaita logolliset työvaatteet yllään, on tärkeää, että he antavat asiallisen ja ammattimaisen vaikutelman. Tämä on tärkeä ensiaskel kohti positiivista brändi-identiteettiä! Mutta totta kai henkilökuntasi kannalta on myös tärkeää, että työvaatteet ovat mukavat ja miellyttävät. Kun tilaat kuoritakit, tai muut mainostakit painatuksella tai logolla Ticcola Oy:ltä, voit olla varma, että jätätte lähtemättömän vaikutuksen niin asiakkaisiinne, kuin henkilökuntaanne. Ne ovat erinomaisia iiikelahjoja. Takit ovat lämpimät, tuulenpitävät ja vettä hylkivät, valintanne mukaan!