Bolle Komet suoja-aurinkolasit logolla

17,70 

Bolle laatumerkin aurinkosuojalasit

Komet Fire Flash aurinkolasihenkiset suojalasit

Ulkoilmaolosuhteisiin suunnitellut aurinkolasihenkiset suojalasit heijastavila Fire Flash linsseillä työkäyttöön. Litteät sangat, joiden ansiota käyttö on miellyttävää muiden henkilönsuojainten kanssa. Ympäristöystävällisimmällä muottitekniikalla valmistettu kehys. Täysin metallivapaa rakenne. Kaarevan muotoilun ja täyskehyksen ansiosta lasit suojaavat silmiä tehokkaasti.

Suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, UV-säteiltä, sekä matalaergisiltä mekaanisilta riskeiltä (6 mm, 0.86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Huurtumisenestopinnoitetut (PLATINUM Lite) ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Esimerkkihinta 100kpl erälle ilman logo merkkausta vielä.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Bolle Komet Fire Flash suojalasit

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 5-3.1 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN172, EAC, CSA 94.3
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Sangat: Polykarbonaatti. Sankojen pituus 118 mm.
Linssi: Polykarbonaattia. Paksuus 2,2 mm.
Kaarevuusluokka: 8
Paino: 31 g

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
PSPUNISS01: Universal Strap pääpanta säädettävä

AURINKOLASIT

Haluatko teettää aurinkolasit omalla logolla painettuna? Aurinkolasit omalla painatuksella ovat hyvä jakotuote festareille, messuille ja muihin tapahtumiin. Hyvin suunnitelulla painatuksella saadaan aurinkolaseista tyylikkäät, jolloin syntyy haluttu mainoslahjatuote edulliseen hintaan. Katso vaihtoehtomme sivuilta, josta löydät niin muoviset, kuin metalliset aurinkolasit monissa eri tyyleissä. Tosin sivuillamme hyvin suppea kattaus aurinkolasesista, joita toimitamme, sen vuoksi onkin tärkeää, että välität meille toiveesi ja etsimme juuri teille sopivat aurinkolasit. Tavallisesti merkkaus tehdään aurinkolasien toiseen sankaan, mutta merkkaus on mahdollista tehdä myös molempiin sankoihin.

Kaikki aurinkolasit on UV-suojattuja.

Täysin kustomoidut aurinkolasit omalla painatuksella / logolla

Tilaa kustomoidut aurinkolasit brändättynä omalla logopainatuksella. Paljon eri vaihtoehtoja mallien suhteen. Katso Custom katalogimme sivulta 66 vaihtoehtoja. Kehyksen ja sangat voit myös tilata värjättynä omalla pantone (pms) värillä. Linsseiksi voit valita perinteisen savunharmaan värin tai peililinssit.