Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla
Banff hybriditakki logo painatuksilla

Banff hybriditakki logo painatuksilla

82,00 

Banff Hybridi Takki.
Sisämyrskyläppä ja leukasuoja.
Sisäpuolella medialaitteen exit portti ja johto-ohjain.
Pidempi helma takana.Joustava kontrastivärinen päärme.
Tere yksityiskohdat.
Edessä keskellä vetoketju kontrastivärillä.

Ripustuslenkki.

Tuotemerkki siirtokuvana. 100% Nylon dull cire 380T woven, vettähylkivä. Kontrastikangas: 94% Polyester, 6% Elastaani, vettä hylkivä käsittely.
Koot: Miehet XS-2XL, Naiset XS-XL

100% Nylon dull cire 380T woven, vettähylkivä. Kontrastikangas: 94% Polyester, 6% Elastaani, vettä hylkivä käsittely.
Miesten ja naisten mallit

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

MAINOSTAKIT BRÄNDÄTTYNÄ YRITYKSEN OMALLA LOGOLLA

Tilaa mainostakit brändättynä yrityksen omalla logolla! Laaja valikoima takkeja tunnetuilta tuotemerkeiltä, jotka voit tilata kustomoituna logolla tai mainoksella. Firman logo takkiin toteutetaan painatuksella tai brodeerauksella. Valikoimasta löydät useita erilaisia mainostakkeja, jokaiseen vuodenaikaan ja hintatasoon sekä tarkoitukseen. Mallisto kattaa mm. talvitakit (parkatakit, kevyttoppatakit, kevytuntuvatakit, toppatakit, untuvatakit jne.), kuoritakit, softshell-takit, välikausitakit, fleecetakit, edustustakit (business-takit), toppaliivit, hupparitakit (hupparit) ja collegetakit (svetaritakit). Meiltä voit myös tilata tiimitakit ja seuratakit. Useimmista takeista on saatavana miehille ja naisille omat mallit. Näin työntekijät (henkilöstö) saavat itselleen parhaiten sopivat takkimallit sekä yhtenevän pukeutumistyylin. Vähimmäistilausmäärä on noin 10 kpl, riippuen mallista. Toimitusaika keskimäärin 2-3 viikkoa. Kysy lisätietoja!

Huom. sivulla näkyvien takkien suositushintoihin ei sisälly oman logon painatusta tai brodeerausta. Muistathan pyytää tarjouksen, niin saat tietää hinnan takeille logo-brändättynä.

Softshell takit omalla logolla merkattuina

Saat meiltä laajan valikoiman erilaisia softshell-takkeja. Edulliset softshell-takki mallit esimerkkisi erilaisille suroille tai tapahtumiin. Omat laadukkaat mallit työkäyttöön, sekä siistit paljon yksityiskohtia sisältävät mallit vapaa-aikaan sekä vaikka edustajien käyttöön. Merkkaamme takit valmiiksi seuranne tai yrityksenne logolla. Oma paino ja brodeeraamo takaa sujuvat toimitukset. Muut mainostakit logollasi. Meiltä löydät parhaat merkit esimerkiksi:

CRAFT, CUTTER&BUCK, MATTERHORN, HARVEST, BERKELEY, NIMBUS, DAD, CLIQUE, GRIZZLY, TEEJAYS, PRINTER, JOBMAN, PROJOB…

Kun suunnittelet mainostakin painatusta mieti seuraavia kohtia:

1. Kuka takin saa?
2. Mitkä ovat tilanteet mihin takit tulee?
3. Mitä takeilla mahdollisesti halutaan viestittää?

Jos etsit laadukkaita mainostakkeja, nopealla toimituksella ja tarvittaessa haluat suunnittelua-apua, olet tullut oikeaan paikkaan.

Takit omalla logolla

Poimintoja takkien valikoimasta. Täältä löydät inspiraatiota yrityksen takkien päivittämiseen. Toteutamme takkiin brodeerauksen tai painatuksen, esim. logon. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teidän yritykselle takit omalla logolla toteutettuna.

Tuotevalikoimasta löydät miesten ja naisten takkeja moneen makuun ja tyylin sekä jokaiselle vuodenajalle. Laaja valikoima kattaa kesä-, välikausi- ja talvitakit. Takkeja on useita erilaisia kuten esimerkiksi kevyttoppatakkeja, toppatakkeja, kuoritakkeja, bisnesstakkeja, softshell -takkeja ja monia muita. Meiltä saat perinteiset yritys- ja mainosvaatteeksi suunnitellut takit sekä myös takkeja tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Yleensä takit on saatavana myös miesten ja naisten mallisena, joten miehille ja naisille löytyvät samat takit, jotta voitte pukea yrityksen työntekijät saman tyylisesti.

Esittelemme ainoastaan poimintoja takkivalikoimasta, joten otathan yhteyttä, niin kerromme lisää minkälaisia takkeja meillä on tarjota teidän yritykselle. Toimitamme kaikki takit omalla painatuksella tai brodeerauksella – aina kilpailukykyiseen hintaan.

Muista pyytää tarjous!