Backpack City reppu 15″ logolla

48,00 

Tällä City PC-repulla on 3-vuoden takuu

Kevyt ja tilava reppu, jossa iso sisätila missä ainoastaan tasku PC:lle, muuten tila on vapaata. Tällä repulla pärjää vaikka viikonloppumatkan vaatteineen päivineen. Repun etuosassa vetoketjullinen tasku, 2 sivuissa sijaitsevaa verkkotaskua, esim. juomapullolle. Pehmustettu takaosa ja olkaimet. Värien mukaiset tikkausyksityiskohdat. Pieni metallilevy johon hyvin saa linssitarrana logonne. Kapasiteetti 24L.
Hinta annettu 50kpl määrälle ilman merkkauksia vielä.
Mitat 34 x 19 x 46 cm.
Hengittävä rakenne selkäpuolella.

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

PC-reput ja laukut

PC-reppuja on paljon eri mallisia ja kokoisia. Myös PC-taskut saadaan logo merkattuina. Kannattaa tiedustella vaihtoehtoja sillä näissä on runsas valikoima omien tarpeiden mukaan.

Kylmälaukut

Kylmälaukut omalla painatuksella / logolla. Tällä sivulla näet poimintoja mallistosta. Kylmälaukku sopii erinomaisesti mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. Toimitamme kylmälaukut painettuna tai brodeerattuna, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Valikoimasta löydät isoja ja pieniä kylmälaukkuja sekä kylmälaukkureppuja. Perinteisten valmistusmateriaalien lisäksi meillä on ekologisia RPET kierrätysmateriaalista valmistettuja kylmälaukkumalleja Ota yhteyttä, niin tarjoamme toiveitanne vastaavat kylmälaukut logolla, edullisesti!
Katso erilaisia laukku- reppu vaihtoehtoja tästä. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja kerro mitä haet ja se varmaan löydetään.

REPUT JA LAUKUT

Mainoskassi omalla logolla on tehokas tapa parantaa yrityksen tunnettavuutta. Suurelle pinta-alalle tulevat yrityksen logot näkyvät katukuvassa. Mainoskassi on käytännöllinen lahja.