Sprout istutettava lyijykynä logolla

1,50 

Sprout istutettava lyijykynä – vastuullinen valinta

Sprout istutettava lyijykynä on 100% luonnollinen ja myrkytön tuote, jonka toisessa päässä on GMO-vapaita siemeniä. Lyijykynistä jää väkisinkin jäljelle hukkapätkä, kun kynä kuluu liian lyhyeksi. Istutettava lyijykynä tarjoaa loppupätkällekin tehtävän.

Kynän istuttaminen pois heittämisen sijaan on pieni muutos kohti kestävämpää tulevaisuutta. Istutettavilla kynillä voi viestittää tehokkaasti yrityksen ekologisia arvoja.

Lyijykynän siemenet voi valita kymmenestä eri vaihtoehdosta yrttejä, vihanneksia ja kukkia. Kynän takaosaan tulee kaiverrus, jossa lukee siemenen nimi. Keskiosaan on saatavilla kustomoitu kaiverrus, jossa on esimerkiksi yrityksen logo tai slogan. Myös kynien pakkaukset ovat kustomoitavissa. Pakkauksen takaosasta löytyy ohje siemenien kylvämiseen ja kasvatukseen. Pakkaukseen, jossa on useampi kynä on mahdollista saada myös valikoima eri siemeniä.

Pakkauskoot: 1 kpl kynä, 3 kpl kyniä, 5 kpl kyniä
Valittavana olevat siemenet: auringonkukka, päivänkakkara, neilikka, lemmikki, kirsikkatomaatti, chia, basilika, korianteri, tinjami, salvia.

Tarjoushinta on Sprout Standard kynän (1kpl) hinta omalla logolla painettuna bulkkipakattuna (ei yksittäistä omaa pakkausta, kuten pääkuvassa).
Esimerkkihinta 1000kpl erälle.
Mahdollisuus saada myös yksittäin pakattuna, jolloin kynä pahvikotelossa missä tarinaa kynästä, joko standard, tai räätälöity kotelo.
Kynä toimitetaan teroittamattomana (lisähinnasta valmiiksi teroitettuna).
Kysy muita Sprout kynä mahdollisuuksia, kuten värikyniä, pakkaustapoja jne.

Katso myös muita kyniämme tästä.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kynät painatuksella

Kynät ovat yksi suosituimmista jakotuotteista kaikissa yrityksissä. Joka vuosi myydään miljoonia kyniä painatuksella, kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja malleissa.
Kynä on edullinen mainostuote, jota huoletta voi jakaa levittämään yrityksen brändiä.

Valikoimamme

Meillä on kaikenlaisia kyniä: simppeleitä mainoskyniä, laadukkaita metallikyniä, lyijytäytekyniä, lyijykyniä, merkkauskyniä ja kosketusnäyttökyniä.
Meillä on luontoystävällisiä kyniä ja kyniä tunnetuilta merkeiltä, kuten Bic ja Parker. Kaikki edustamamme kynät eivät missään nimessä ole sivuillamme, vaan jos etsitte jotakin tiettyä kannattaa siitä laittaa viesti ja esitämme teille sen kaltaiset ratkaisut mitä olette etsimässä.
Sivujemme esimerkit ovat vain kalpea aavistus siitä tarjonnasta mitä teille voimme esittää.

Vinkkejä kynän valintaan

Suurimmalla osalla yrityksistä, jotka käyttävät profiilituotteita, on kynä painatuksella yhtenä tuotteena. Yritys voi valita yksinkertaisen muovikynän tai laadukkaan metallikynän sen mukaan, mitä yritys halua viestittää, ja myös miten paljon kyniä on tarkoitus jakaa. Esimerkiksi asianajotoimistot, joilla usein on vähemmän, mutta tärkeitä asiakkaita, valitsevat mielellään metallikynän tai muun ylellisemmän mallin. Jos kyseessä sen sijaan on nopeasti kasvava it-yritys, joka haluaa viestittää innovatiivisuutta ja uudenaikaisuutta, on moderni muovikynä luultavasti parempi valinta.

Suuria eroja painoalassa

Kynissä on usein luonnollisista syistä melko pieni painoala.
Painatuksen lisäksi kyniin saa mallista riippuen laseroinnin, tai jopa Mirror Effect kiiltävän ja tyylikkään laseroinnin.
Eri kynissä on eri mahdollisuudet logo merkkausten suhteen.
Joissakin mainoskynissä saadaan ympäripainatus, painatus klipsiin, tai nuppiin ja jne.