Springwood fleece-sherpa peitto logolla

24,00 

Lämmittely ei ole vaikeaa ylellisen Springwoodin pehmeän fleece- ja sherpa-ruutupeiton avulla, jonka mitat ovat 150 x 125 cm. Peitto on valmistettu 140 g/m²:n polar fleeceä ja 180 g/m²:n sherpa-fleeceä yhdistävästä materiaalista. Tämä koostumus tarjoaa pehmeän ja miellyttävän materiaalin, joka luo tarvittavan lämmön nopeasti ja pidättää kehon lämpöä. Lisäksi se on kevyt ja helppohoitoinen. Säilyttääksesi peittoa, rullaa se kokoon ja laita se mukana toimitettuun pussiin, jossa on kiristysnauhasuljenta. 100% Polar fleece, 140 g/m2, 100% Sherpa fleece, 180 g/m2.
Koko: 125 x 150cm
Eksklusiivinen tuntuma

Arjen luxusta

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Fleecepeitto tai pehmeä huopa sopii erinomaisesti liikelahjaksi

Pörheät torkkupeitot ja huovat ovat erityisen ajankohtainen yrityslahja talvella. Tarjoamme laajan valikoiman fleecepeittoja, joihin voi painattaa tai kirjoa näyttävää grafiikkaa tai yrityksen logo-tunnuksen, samoin kudottuja villahuopia joihin logo ommellaan. Meiltä löydät värikkäitä fleecevilttejä ja superpehmeitä sherpapeittoja ylellisiksi joululahjoiksi. Erikoistilauksesta digipainetut huovat, joissa painatus kattaa tuotteen kokonaan.

Pyyhkeet, peitot ja viltit

Pyyhkeet painatuksella

Pyyhe on hyödyllinen liikelahja, joka sopii kaikille. Pyyhkeitä käytetään päivittäin kotona, toimistolla ja vapaa-ajan aktiviteeteissa. Pyyhkeessä logosi näkyy tyylikkäästi ja usein, mutta samalla hienovaraisesti. Pyyhe on tyypillinen logotuote, jossa pääasiassa on käytännöllisyys ja suhteen ylläpito. Pyyhe sopii erinomaisesti liikelahjaksi asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle.

Peitot ja viltit painatuksella

Peitot ja viltit ovat paikallaan ympäri vuoden: kesällä rannoilla ja piknik-viltteinä sekä talvisin tuomassa lämpöä ja pehmeyttä. Laadukas peitto tai viltti on tykätty liikelahja, jota arvostetaan. Pyyhkeitä ja vilttejä on myös helppo yhdistellä muiden tuotteiden kanssa tyylikkäiksi lahjakokonaisuuksiksi.