Smash urheilullinen tekninen pikeepaita logopainatuksella

18,90 

Edukas tekninen pikee niin vapaa-aikaan, kuin työhön

Urheilullinen Printerin tekninen pikeepaita. Sävy sävyyn napit. Naisten mallissa 4-nappinen lista. Vaate on värjätty ympäristöystävällisellä spindye-tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa. Oeko-Tex 100 -sertifioitu.

Materiaali:
100% polyesteri, 180 g/m²

Koot: Miehet S-4XL, Naiset XS-3XL

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

PIKEEPAIDAT LOGO PAINATUKSILLA

Pikeepaidat omalla painatuksella, joko brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen painojälki. Tavallisten painatusten lisäksi voimme myös tehdä erikoisempia merkkauksia kuten laserkaiverrus ja debossing.

Löydät valikoimastamme edulliset peruspikeet, jotka ovat hyvä valinta silloin kun tarvitset edullista pikeepaitaa joka kuitenkin on laadultaan hyvä. Tämän lisäksi löydät meiltä erittäin laadukkaat ja ryhdikkäät pikeepaidat, jotka sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa haluat messuhenkilöstön erottuvan edukseen messuilla.

Etsitkö laadukasta pikeepaitaa tai kauluspaitaa painatuksella työntekijöillesi tai liikelahjaksi? Pikeepaita logolla on aina tyylikäs valinta! Mihin tahansa pikeepaitoja tarvitsetkin, meillä Ticcola Oy:ssä on laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Cutter & Buck, Craft, ID, Fruit of the Loom, Printer, Clique, Elevate, Slazenger. Tehdään pikeet teidän logoilla, painatuksilla, tai brodeerauksilla mihin tahansa käyttöön ne tulevatkin.

Cutter & Buck pikeet ja asut omalla logolla niin golfiin kuin vapaa-aikaan

Cutter & Buck laatu vaatemerkki yrityskäyttöön

Sportti, tai työvaate Cutter & Buck sopii molempiin ja logolla se muuttuu edustusvaatteeksenne.

Craft on ulkoilijan toivemerkki.

Craft asusteet ovat erittäin suosittuja niiden erehtymättömän laadun ja ominaisuuksiensa johdosta.
Craft on varma valinta henkilöstölle tai avainasiakkaille silloin, kun tarvitaan toimivia asuja ja tinkimätöntä laatua.
Craft´lta löytyy asusteita joka lähtöön ja kaikkeen ulkoiluun.
Craft asut logoillanne painettuna tekee niistä juuri teidän yrityksenne mainostekstiilin tai työasun.

Valikoimamme yksinkertaisemmat, edullisemmat mallit sopivat esimerkiksi henkilökunnan, tai asiakastapahtumien vaatetukseksi lyhytkestoisempiin ulkokampanjoihin, joissa takki tuo brändillesi näkyvyyttä samalla kun se suojaa käyttäjäänsä sateelta ja tuulelta.
Arvokkaammat merkkitakkimme puolestaan soveltuvat esimerkiksi kustomoiduiksi liikelahjoiksi, kuten myös myyntihenkilöstön tai muun asiakaspinnassa liikkuvan päivittäiseksi käyntikortiksi kertoen yrityksenne arvoista ja laadusta.
Laajasta valikoimastamme löydät kaikenlaisia ja -hintaisia takkeja eri käyttötarkoituksiin.

Merkkaustavat

Takkinne voidaan logo-merkata hyvinkin erilaisilla tavoilla.
Perinteisiä tapoja laittaa logonne takkiin on Brodeeraus, tai painatus, mutta takin rakenne ja materiaali ohjaavat aina siihen mikä on paras merkkaustapa takillenne.
Myös se mitä haluatte takkeihin merkattavan vaikuttaa merkkaustapaan. Halutaanko pieni ja diskreetti logo rintapieleen, vai iso selkään tuleva logo painatus.
Tarvitaanko yksi- vai useampi väri takki painatukseen, onko kyseessä lyhyt, mutta suurta näkyvyyttä vaativa kampanjatapahtuma vai mainostakki jolle toivotaan pitkää käyttöikää ja käyttäjänsä tyytyväisyyttä takkia kohtaan – silloin pienempi jopa takin värillä tehty brodeerattu logonne voi olla paras ratkaisu.
On myös erilaisia siirtokuvia, kangastuloste-logoja, elastosoft merkkipainatuksia jne.
Tärkeintä on se, että sinun ei tarvitse näistä murehtia, kunhan kerrot toiveet mitä ja mihin logonne, tai muun painatuksen takissa haluatte laittaa – me selvitämme lopun.
Katso merkkaustapoja tästä.