Sateenvarjo täysväripainettu omalla logolla
Sateenvarjo täysväripainettu omalla logolla
Sateenvarjo täysväripainettu omalla logolla
Sateenvarjo täysväripainettu omalla logolla
Sateenvarjo täysväripainettu omalla logolla

Sateenvarjo täysväripainettu

19,50 

Kestävä myrskytoiminnolla oleva sateenvarjo.

Täysväripainettu allover printed sateenvarjo on nyt mahdollista saada todella hyvällä hinnalla eikä määrän ole pakko olla valtava.
Sateenvarjo malli voidaan valita tarpeenne mukaan.
Nyt esimerkissämme malli MU3004 myrskynkestävä-sateenvarjo:
Hinta esimerkki annettu 300kpl mukaan (minimi 100kpl).
Painatus: Digi-sublimaatio.

Koko: 23″, 102 cm halkaisija
Lasikuituvarsi, lasikuituiset ruoteet
Automaattiavaus
Jokaisessa sateenvarjon sektorissa voi olla oma painatus. Nyt tarjottu niin, että kaikki sektorit painetaan.
Huom. Toimitusaika n. 2,5kk, lentorahdilla n. 1,5kk
Hinta annettu hitaammalla merirahdituksella.
OLE LUOVA, NYT SE ON MAHDOLLISTA.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

SATEENVARJOT PAINATUKSELLA

Sateenvarjo omalla painatuksella on käytännöllinen liikelahja, joka tulee käyttöön, kunhan se kestää käytössä. Siksi olemmekin valinneet valikoimaamme vain hintalaatusuhteeltaan hyviä sateenvarjoja.

Sateenvarjo on perinteinen liikelahja, mutta silti vielä ajankohtainen, sillä sateet tulevat joka syksy. Sateisiin onkin hyvä varautua oman yrityksen logolla varustetulla sateenvarjolla, jota voi jakaa esimerkiksi tärkeimmille asiakkaille.

Sateenvarjo yrityksesi painatuksella on loistava tuote piristämään harmaata katukuvaa. Samalla kun varmistat brändisi näkyvyyden, tarjoat asiakkaalle loistavaa erityispalvelua. Tarjoamalla sateenvarjon asiakkaalle sateen yllättäessä, jätät varmasti positiivisen vaikutelman! Sateenvarjo painatuksella on myös loistava lahjaidea työntekijöille tai liikelahjaksi asiakkaille. Ticcola Oy tarjoaa sateenvarjoja laadukkailta tuotemerkeiltä.

Sateenvarjo painatuksella tai logolla

Sateenvarjo on tykätty liikelahja, jolle on aidosti käyttöä kaikilla! Laadukas sateenvarjo omalla painatuksella pitää logosi ylhäällä ja on saajalleen iloksi. Kun valitset ison sateenvarjon, sen alle haluavat muutkin. Avoinainen sateenvarjo on hyvä mainospaikka kaupungilla, tapahtumissa ja taajamissa. Käytännölliset ja tyylikkäät sateenvarjot logolla soveltuvat niin mainos- ja liikelahjoiksi kuin lahjaksi henkilöstölle.

Sateenvarjoja pieneen ja suureen sateeseen

Valikoimastamme löydät sateenvarjoja mainoslahjoiksi tapahtumiin ja liikelahjoiksi asiakkaillenne. Pieni sateenvarjo on kompakti ja kätevä kuljettaa mukana sateen varalta. Isot sateenvarjot ovat näyttäviä ja suojaavat hyvin. Valikoimastamme löydät suuret ja pienet sateenvarjot eri väreissä, hyvällä hinta-laatusuhteella.