Printer Surf RSX miesten pikeepaita
Printer Surf RSX miesten pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita
Printer Surf RSX pikeepaita

Printer Surf RSX pikeepaita logolla

19,90 

Miesten ja naisten mallin pikee modernilla leikkauksella. Niskavahvike, sivuhalkiot.
Naisten malli muotoon leikattu.
100 % puuvilla (120 meleerattu harmaa 85% puuvilla, 15% viskoosi), 200g/m2

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Printer malliston pikeepaita ja muut asusteet omalla painatuksella sopivat hyvin työvaatteiksi

Pikeepaitojen lisäksi Printer mallistosta löytyy T-paitoja, fleecejä, collegetakkeja, huppareita, softshell takkeja, lippiksiä, pipoja, kuoritakkeja, toppatakkeja jne, eli hyvin laaja valikoima ja niiden värit stemmaavat tuotteesta toiseen jolloin on helppo rakentaa koko yrityksen vaatetus saman merkin alle.

Pikeepaidat ovat erittäin suosittuja yritysten työpukeutumisessa, mutta myös vapaa-ajan asusteina.
Tyylikkäästi toteutetut logo merkkaukset tekevät niistä haluttuja yrityksen työntekijöiden ja asiakkaiden käytössä.
Ei siis kannata vähätellä pikeen merkkausten osuutta lopullisessa halussa kantaa paitaa päällään.

Valikoima

Ticcola.fi sivuilla ei ole läheskään kaikkia tuotteita esillä mitä meillä on tarjota asiakkaillemme. Tämä koskee myös pikee paitoja. Kun tiedämme asiakkaan tarpeen ja toiveet voimme esittää siihen mahdollisimman sopivat vaihtoehdot.
Värit, materiaalit ja muut seikat ovat se lähtökohta mistä juuri teille pikeepaitoja teidän logomerkkauksilla lähdetään etsimään.

Käyttö
Pikeiden käyttö asiakkaan logoilla painettuna tai brodeerattuna on hyvin monipuolinen: Pikeitä yritykset käyttävät tyypillisesti esim. työpaitoina, messupaitoina, asiakaslahjoina, tapahtumapaitoina, Team-asusteina, palkintoina hyvin tehdystä työstä, Kick-offien hengen lisääjinä jne.

Materiaali
Pikeiden materiaalit ovat tärkeät, kun mietitään niiden käyttötarkoitusta. Joissakin tilanteissa perinteinen puuvillainen on ainoa oikea ratkaisu, mutta on myös tilanteita ja tarpeita missä täysin tekninen (100% polyester) pikee on ratkaisu. Tämän lisäksi on pikeitä jotka on valmistettu sekoitekankaista (puuvilla/polyester). Sekoitekankaisissa saadaan molempine materiaalien hyvät puolet esiin. Puuvillan pehmeys ja miellyttävyys ja polyesterin kosteuden siirto, nopea kuivuminen ja ryhdikkyys. Käyttötarkoituksenne ohjaa oikean materiaalin valintaan. Golf paita on erilainen, kuin esim. messuilla tarvittava pikee.

Yleistä
Pikeepaidat omalla painatuksella, joko brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen painojälki. Tavallisten painatusten lisäksi voimme myös tehdä erikoisempia merkkauksia kuten laserkaiverrus ja debossing.

Löydät valikoimastamme edulliset peruspikeet, jotka ovat hyvä valinta silloin kun tarvitset edullista pikeepaitaa joka kuitenkin on laadultaan hyvä. Tämän lisäksi löydät meiltä erittäin laadukkaat ja ryhdikkäät pikeepaidat, jotka sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa haluat messuhenkilöstön erottuvan edukseen messuilla. Ole yhteydessä kaikissa muissakin mainostekstiilitarpeissa, ticcola.fi sivut auttavat löytämään ratkaisut.
Jos sivuillamme ei ole toivottua tuotetta, laita hakukentän kautta meille toiveet tai soita niin varmasti sopivat tuotteet teille löydetään.