Polarisoidut urheiluaurinkolasit logolla

21,00 

Ekologiset Sportti aurinkolasit

Nämä polarisoidut urheiluaurinkolasit on valmistettu kasvipohjaisista muoveista. Korkealaatuisten kehyksen ja sankojen valmistusmateriaali on Rilsan Clear G850 Rnew, joka on risiiniöljyn polymeerijohdannainen. Tämä materiaali on luontoa säästävä vaihtoehto perinteisille muoveille, ja se soveltuu erinomaisesti myös materiaaliksi kevyiden ja joustavien silmälasien kehysten valmistamiseen. Linssien polarisointi poistaa auringonvalon heijastukset, minkä ansiosta ne ovat ihanteelliset autolla ajamiseen sekä aurinkoiseen kesä- ja talviulkoiluun. Näissä EN ISO 12312-1 -standardin mukaisissa laseissa on UV400-linssit, jotka ovat luokka 3:a. Mukana toimitetaan kierrätetystä PET-muovista valmistettu pehmeä säilytyspussi (18 x 9 cm), joka toimii myös puhdistusliinana. Kaikki on pakattu kovaan säilytyskoteloon (18 x 8 x 6,5 cm), joka on myös kierrätettyä PET-muovia. Rilsan® polyamidi.
Esimerkkihinta annettu 100kpl määrälle.
Painatus säilytyspussiin, tai sankaan.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

AURINKOLASIT

Haluatko teettää aurinkolasit omalla logolla painettuna? Aurinkolasit omalla painatuksella ovat hyvä jakotuote festareille, messuille ja muihin tapahtumiin. Hyvin suunnitelulla painatuksella saadaan aurinkolaseista tyylikkäät, jolloin syntyy haluttu mainoslahjatuote edulliseen hintaan. Katso vaihtoehtomme sivuilta, josta löydät niin muoviset, kuin metalliset aurinkolasit monissa eri tyyleissä. Tosin sivuillamme hyvin suppea kattaus aurinkolasesista, joita toimitamme, sen vuoksi onkin tärkeää, että välität meille toiveesi ja etsimme juuri teille sopivat aurinkolasit. Tavallisesti merkkaus tehdään aurinkolasien toiseen sankaan, mutta merkkaus on mahdollista tehdä myös molempiin sankoihin.

Kaikki aurinkolasit on UV-suojattuja.

Täysin kustomoidut aurinkolasit omalla painatuksella / logolla

Tilaa kustomoidut aurinkolasit brändättynä omalla logopainatuksella. Paljon eri vaihtoehtoja mallien suhteen. Katso Custom katalogimme sivulta 66 vaihtoehtoja. Kehyksen ja sangat voit myös tilata värjättynä omalla pantone (pms) värillä. Linsseiksi voit valita perinteisen savunharmaan värin tai peililinssit.