Neutral unisex collegepusero logolla

33,00 

Neutral tuotemerkki on ekologinen valinta

Neutral on tanskalainen yritys jonka olemassaolo perustuu vain ekologisten ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan valmistamiseen. Neutralilla on kansainväliset sertifikaatit jotka kulkevat koko tuotantoketjun läpi aina pellolta (luomupuuvillan viljely) valmiiseen tuotteeseen. Neutralilla noudatetaan korkeinta eettistä moraalia koko vaateteollisuudessa, he mm. opettavat paikallisväestöä kuinka he oppivat luomupuuvillan viljelyn.

Neutral unisex college on laadukas college pusero.
Materiaali: 100% ORGANIC FAIRTRADE COTTON

  • Fleece w. brushed inside, 300gsm
  • XS-S-M-L-XL-2XL-3XL / Sp.Grey, Black & Navy: 4XL-5XL

Neutral Unisex Sweatshirt size guide

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Neutral tuotemerkki ekologinen valinta

Based in Copenhagen, Denmark, with all manufacturing taking place in India, Neutral® is a market leading producer of sustainable apparel and accessories to the B2B-market.

Neutral® is the result of more than 20 years of experience in the conventional textile industry, witnessing a constant pressure for lower prices at the expense of natural and human resources.

As a result, founders Lars Bech and Christina Larsen have been dedicated to develop a platform for sustainable clothing, manufactured with true respect for people and planet. In 2008, Neutral® officially became that platform.

Pitkähihainen T-paita sopii keliin kuin keliin

Pitkähihainen T-paita logopainatuksella tuo yritysvaatetukseen tärkeän lisän. Teknisenä se sopii myös mainiosti sporttiin ja kaikkeen liikunnaliseen.

Pikeepaita myös pitkähihaisena logopainatuksella

Joistakin pikeepaita malleista löytyy myös toivottu pitkähihainen malli joka soveltuu niin työhön, kuin vapaa-aikaan.

Farkkupaita sopii yritysvaatetukseen

Farkkupaita logolla varustettuna tuo rentoa fiilistä mainostekstiileihin ja työpukeutumiseen. Ei aina tarvitse olla niin vakava.

Hybridtakki mainostekstiilinä

Hybridtakki on todella kevyt ja miellyttävä pitää ja sopiikin sen vuoksi todella hyvin kaikkeen liikunnalliseen elämiseen. Se on myös työvaatteena mainio sillä liikeradat niin autoa ajettaessa, tuotteita nostettaessa jne. ovat vaivattomia, kuin mitään ei olisi päällä.

Miksi Softshell?

Laaja valikoima Softshell-takkeja eri hintaluokista, joista varmasti löydetään yrityksellenne sopiva malli ja väri.
Softshelliin voidaan tehdä brodeeraus ja osaan takeista voidaan tehdä myös painatus.
Meiltä kaikki merkkaukset asuihinne, joilla teidän mainostakkinne muuttuu yrityksenne näköiseksi.

Valikoimat

Tuotevalikoimasta löydät miesten ja naisten takkeja jokaiseen makuun ja tyylin sekä jokaiselle vuodenajalle.
Muitakin materiaaleja kuin  softshell.
Laaja valikoima kattaa kesä-, välikausi- ja talvitakit.
Takkeja on paljon erilaisia kuten esimerkiksi kevyttoppatakkeja, toppatakkeja, kuoritakkeja, businesstakkeja, softshell -takkeja, fleece-takkeja, college-takkeja, huppareita ja monia muita.
Meiltä saat perinteiset yritys- ja mainosvaatteeksi suunnitellut takit useilta eri tunnetulta tuotemerkiltä.

Sivuillamme on ainoastaan poimintoja takkivalikoimasta, joten ota yhteyttä, jos et sopivaa heti löydä. Katsotaan mitä meillä on yrityksellenne tarjota.
Toimitamme kaikki takit omalla painatuksella tai brodeerauksella – aina kilpailukykyiseen hintaan ja nopeasti.
Katso ensin löytyykö sopiva malli sivuiltamme. 

Mitä iloa on mainostakista yrityksenne logolla?

Ei mitään, jos se ei ole oikein valittu tarkoitustaan varten.
Tällä tarkoitamme sitä, että jos valitsette yrityksellenne takin, jota oikeasti halutaan myös käyttää, tulee mainostakista pitkäikäinen brändin rakentaja teille.
On luonnollista, että esim. oma henkilöstö, tai asiakkaanne haluavat mieluiten hyvän merkki-takin, kuten vaikka Helly Hansen, ID-Identity, Craft, James Harvest Frost, Clique, Cutter & Buck, Matterhorn, Berkeley jne., kuin jonkun ”no-name” asusteen. Tämä pätee kaikkiin käyttämiinne yritysvaatteisiin, joihin logonne laitetaan.
Jokaisella meillä löytyy kaapista takki joka voi olla 10-vuotta tai enemmänkin vanha ja silti se on kokoajan käytössämme. Juuri sellaisia mainostakkeja omalla logollanne kannattaa antaa. Kustannus/vuosi jää todella edulliseksi ja tämä investointi hakkaa kaikki mediat kestossaan.
Jos rahaa on niin vähän, että pystyy hankkimaan vain halvan takin, saattaa olla parempi säästää nuo rahat, tai sijoittaa ne vaikka hyvään pikeen-paitaan logollanne painettuna.
Poikkeuksen edelliseen tekstiin tekee se, että kyseessä on lyhyt esim. päivän kestävä tempaus, johon tarvitaan kevyet ja näyttävästi merkatut takit logoillanne ja viestillä –  silloin on edullisuus taas valttia.