PF Nash kuulakärkikynä
PF Nash kuulakärkikynä
PF Nash kuulakärkikynä
PF Nash kuulakärkikynä
PF Nash kuulakärkikynä
PF Nash kuulakärkikynä

Nash kuulakärkikynä painatuksella

0,65 

Yksi suosituimpia kynämalleja

Erittäin edullinen yrityksen jakokynä.
Kynästä on useita eri malleja/versioita ja kaikkiin saadaan luonnollisesti painettua logonne.
Muovinen Nash kuulakärkikynä on suosittu malli pehmeällä gripillä.
Sininen tai musta muste.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

MAINOSKYNÄT

Mainoskynät logolla ovat pitkäkestoisia, mutta edullisia mainoksia yrityksellesi. Logolla painettu mainoskynä kiertää elinkaarensa aikana keskimäärin kuudella eri käyttäjällä saavuttaen näin erittäin edullisen kontaktihinnan verrattuna muihin mainonnan muotoihin.

On kuitenkin tärkeää että mainoskynät ovat laadukkaita ja että ne kestävät käytössä. Mainoskynä joka hajoaa, tai jonka muste loppuu nopeasti ei ole hyvää mainosta yrityksellesi. Siksi olemmekin keskittyneet hintalaatusuhteeseen mainoskynävalikoimassamme. Meiltä saat siis laadukkaat mainoskynät omalla painatuksella edullisesti!

Kynä omalla logolla: mainoskynät voidaan yksilöidä painamalla niihin yrityksen logo ja isommissa määrissä on myös mahdollista tehdä kynä kokonaan omalla Pantone/PMS värillä, tai muotoilla kynän klipsi yrityksen logon muotoiseksi. Pyydä tarjous tuotesivulta tai kysy lisää eri vaihtoehdoista ottamalla yhteyttä meihin Ticcola Oy.

Mainoskynät painatuksella

Haluatko sinäkin, että sinulla on paljon valinnanvaraa? Täydellistä! Meiltä löydät paljon erilaista mainoskyniä, joihin painetaan, laseroidaan logonne. Meiltä löydät myös kaikki tunnetut tuotemerkit, kuten Bic, Prodir, Schneider, Senator ja Stilolinea. Verkkokaupassamme on paljon malleja, mutta ei kaikki mitä voimme toimittaa, kysy siis aina, jos sopivaa ei osunut silmään. Meillä on myös laaja valikoima erilaisia edullisia kyniä painatuksella. Löydä vain uusi suosikkikynäsi ja anna meidän sitten tehdä siitä teidän kynä omalla logopainatuksellanne.  Helppoa, eikö? Mainoskynät painatuksella saat kätevimmin Ticcola Oy: ltä.

Käyttötarkoitus ratkaisee mikä kynä on valintanne

Mainoskynä, edustuskynä, allekirjoituskynä, jakokynä, työkynä, toimistokynä, messukynä jne. mikä onkin käyttötarkoituksenne kynälle ratkaiseen millainen kynä mihinkin käyttöön on sopivin. Yleensä yritykselleä on useita eri tason logo-kyniä käytössä riippuen kenelle ja mihin käyttöön se on suunnattu. kaikki vaihtoehdot löydämme teille ja logot tietysti niihin sijoitettuna.