PF Gallery muistivihko A5
PF Gallery muistivihko A5
PF Gallery muistivihko A5
PF Gallery muistivihko A5
PF Gallery muistivihko A5

Muistivihko A5 Gallery omalla logolla

2,90 

Gallery-muistivihko, A5.
Paperikantinen muistivihko (A5), jossa on 80 kermanväristä viivoitettua paperiarkkia (70 g/m2).
Nahkapaperi.
Koko: 21 x 14,6 x 1cm
Hinnoiteltu 250kpl mukaan ilman logopainatusta, muut määrät kysy tarjous.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Muistikirjat logolla

Tyylikäs ja käytännöllinen muistikirja kulkee mukana kaikkiin liiketapaamisiin. Jos muistikirjaan lisätään vielä yrityksesi logo, muuttuu muistikirja tavallisesta vihkosesta täydelliseksi mainostuotteeksi! Muistikirjasta logolla saakin täydellisen liikelahjan asiakkaille, messulahjan tai lahjan henkilökunnalle. Ja Ticcola Oy:ltä saat nämä edulliseen hintaan! Meiltä löydät erilaiset muistikirjat, kuten ekologiset muistikirjat, tai vaikka setit, joihin kuuluu muistikirja ja kynä painatuksella. Tutustu Ticcola Oy  mahdollisuuksiin!  linkistä.

Muistikirja yrityksen logolla on käytännöllinen mainostuote, jota useimmat käyttävät. Muistikirjat sopivat jokapäiväisen käytön lisäksi, seminaareihin, kokouksiin ja messuille. Muistikirjalle on tarvetta kaikille. Muistikirjat ovat työpisteiden ja toimistojen vakiovaruste, ja niitä löytyy myös kaikista kodeista. Käytä muistikirjaa työmuistiinpanoihin tai vaikkapa päiväkirjana. Yrityksenne logo muistuttaa käyttäjää päivittäin mainiosta tuotteesta.

Muistivihkot logolla

Muistivihko omalla logolla on edullinen mainoslahja joka löytää hyötykäytön. Logolla painetut muistivihkot on yksi yrityksesi hyödyllisimmistä mainoslahjoista. Muistivihkon etukannessa painatus pitää huolen siitä, että yrityksenne tulee ensimmäisenä mieleen, kun vaihtoehtoja punnitaan. Logo muistivihkossa muistuttaa käyttäjäänsä päivttäin mainosta mainoslahjasta.

Miksi muistikirjat ovat niin suosittuja nykyään?

Luulisi että nykyaikana ipadien ja kännyköiden aikana perinteiset muistikirjat omalla logolla olisivat joutuneet jo historiaan. Mutta toisin on käynyt, muistikirjan suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Ihmiset todennäköisesti tykkäävät yhä kirjoittaa asioita paerille kansien väliin. Unohtamatta tietysti tylsissä palavereissa piirtely omaan muistikirjaan.

Minkälainen on hyvä muistikirja

Tähän ei varmasti ole oikeaa vastausta, jokaisella on oma mielipiteensä. Tarve määrittelee useinmiten minkälainen muistikirjan tulisi olla.

Muistikirjoja on erikokoisia, suosituin on A5 kokoinen, se on kätevä pöydällä ja kokouksissa. Seuraavaksi suosituin on A6 kokoinen taskuun mahtuva muistikirja. Sitten on vielä A4 koikoia muistikirjoja, ne ovat ehkä enemmänkin kokouskäyttöö. Löytyy myös A7 kokoisianin rintataskuun laitettavaksi.

Muistikirja kansien rakennekin vaikuttaa valintaan. Kovakantiset ovat suosituimpia, sitten löytyy pehmeäkantisia ja muovikantisia.

Kannet voivat olla liimasidottuja tai kierresidottuja, ohuemmat kirjat voivat olla myös stiftattuja.

Muistikirjan painatus

Muistikirjojen painatus voidaan tehdä useammalla tavalla. Edullisin tapa on tampopainatus, mutta siinä painoala on hiukan pienempi. Suosituin tapa on perinteinen silkkipainatus, jolla saadaan isompi painoala. Sitten tietyt kansimateriaalit voidaan tehdä syväpainatuksella ilman väriä tai sitten jollain värillisellä foliolla, tällä saadaan arvokkaan näköinen painojälki. Nykyään on saatavilla myös 4-värinen digipainatus, jolla saadaa valokuvamainen painojälki vaikka koko kannen alueelle. Digipainatuksella voisaan tehdä myös logot joissa liukuvärejä.

 

Muistikirjojen materiaalit

Materiaalivalikoima on laaja, mieltymysten ja tarpeen mukaan. Suosittuja ovat ekologiset ratkaisut, kuten kierrätyspaeriata valmistetut kirjaset. Löytyy myös kivestä tehtyä paeria joka on erinomainen ulkokäytössö vedenkestävyytensä ansiosta. Kansissa käytetään aitoa nahkaa, keinonahkaa, kartonkia, uusiokartonkia, polyesterkankaita. Vaihtoehtoja on riittävästi.