Monte uunivuoka kannella

34,00 

Tyylikäs ja käytännöllinen uunivuoka on valmistettu mattapintaisesta kivimateriaalista. Sopii sekä tarjoiluun että ruuan valmistukseen. Mukana tuleva kansi pitää ruuan lämpimänä aterian aikana. Kolme värivaihtoehtoa, joissa kussakin hieno mattaemaloitu, messinkiviimeistelty nuppi kannessa. Kätevän pinnoitteen ansiosta vuoka on helppo pestä. Kestää uunilämpötilan.
Koko: 20 x 15 x 6cm
Värit: Musta, Sinappi ja Punainen

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Uunivuoka tarpeellinen lahjatuote

Uunivuoka on pitkäkestoinen asiakaslahja ja siksi se muistetaan pitkään. Se on lahja josta pidetään ja se saa arvoisensa paikan lahjansajan keittiössä.
Ruoanlaitto uunivuoalla on helppoa ja lopputulos aina herkullinen.

Miksi ruoan laitto padassa tai vuoassa on niin hauskaa?

Pataruokien suosio perustuu pitkälti niiden helppotekoisuuteen. Alussa tehdään käytännössä kaikki työ ja sen jälkeen annetaan ajan ja lämmön hoitaa loput. Pataruokien haudutus vapauttaa herkulliset aromit maittavaksi kokonaisuudeksi, kun raaka-aineet muhivat kannen alla. Pitkä valmistusaika vapauttaa kokin muihin askareisiin.

Pataruokien valmistus

Pataruokaa kannattaa tehdä kerralla isompi määrä, koska herkullisen pataruoan valmistuminen ottaa aikansa. Pataruoka sopii valmistettavaksi kuitenkin myös pienelle perheelle, sillä pataruoka usein vain paranee säilytyksen myötä ja maut mehevöityvät seuraavana päivänä lämmitettynä.

Pataruoka uunissa

Uunissa muhivat pataruoat valmistetaan joko kannellisessa padassa tai uunivuoassa foliosta tehdyn kannen kanssa tai uunivuoassa, joka on peitetty foliolla.

Pataruoka liedellä

Pataruokia voi valmistaa myös liedellä. Silloin valmistusastiaksi sopii kannellinen, iso kattila, valurautapata tai emalipata.