Moderni keraaminen Kahvimuki omalla logolla

4,35 

Tämä keraaminen muki näyttää hyvältä millä tahansa pöydällä. Mukilla on kimmeltävä sisäpinta ja matta ulkopinta. Muki on tiskikoneturvallinen EN12875-1 (ainakin 125 pesukertaa) mukaisesti kaikkien merkkaustapojen kanssa. Pakattu lahjapakkaukseen. Tilavuus 300ml.
Hintaesimerkki annettu 500kpl mukaan, muut määrät tiedustele erikseen.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Miten valita yrityksen muki?

Varmaan tiedätkin, että Suomessa kulutetaan vuosittain eniten kahvia maailmassa henkeä kohden.
Tämä tarkoittaa monta mukillista vuodessa!
Eipä siis ole ihme, että mainosmukit kuuluvat Ticcola Oy:n myydyimpiin tuotteisiin.
Meiltä löydät laajan valikoiman mukeja, joilla pysytte virkeinä työpaikallanne!
Logo-muki on kulutustavaraa ja ne onkin syytä uusia hyvissä ajoin ennen kuin ne alkavat ulkonäkönsä puolesta riitelemään yrityskuvanne kanssa.

Kahvimuki omalla logolla tai painatuksella on lähes joka yrityksen must-tuote.
Se on myös erinomainen mainoslahja, kun se on oikein ja tyylillä toteutettu.
Valitkaa kahvimukinne logollanne siten, että se on joko poikkeuksellisen tyylikäs, tai herättää keskustelua ja tunteita.
Parhaimmillaan kahvimuki logo painatuksella on haluttu mainoslahja.
Ei siis ole yhdentekevää minkälaisen mukin yritykselle valitsette.

Materiaaleja on tietysti useita: Posliini muki, kivitara muki, lasimuki, muovimuki, paperimuki, kierrätystavaraa muki jne. kaikki kuitenkin logollanne painettuina.

Kahvikupit ja mainosmukit omalla logolla painettuina nivoutuvat yrityskuvaanne kuin nappi takkiin.

Haluatko luoda ruokalastasi yhtenäisen tai yllättää asiakkaasi heidän omilla nimillään varustetuilla mukeilla, olla laadukas asiakastarjoiluissa?
Painatetut mukit ovat erinomainen tapa näkyä asiakkaittesi jokapäiväisessä elämässä.
Valitse mukit laadukkaista vaihtoehdoistamme.

Kahvikupit ja mainosmukit ovat yksi parhaista mainoslahjoista.

Jokaisella työpaikalla juodaan päivittäin kahvia, eli logosi näkyy joka ikinen työpäivä niin henkilöstölle, kuin asiakkaille asiakastarjoiluissa.
Mukit yrityksen omalla logolla rakentavat omalta osaltaan yrityskuvaa ja mainoslahjana mainosmuki voi olla haluttu, kunhan siinä on ideaa ja nokkeluutta.
Löydät meiltä laajan valikoiman kahvikuppeja omalla logolla painettuna edulliseen hintaan, kun tutustut valikoimiin tästä.
Koska mainosmukeja ja kahvikuppeja on tuhansia erilaisia ja eri valmistajilta eivät läheskään kaikki mallit ole sivuillamme luonnollisestikaan esillä.
Jos sinulla on jokin erityistoive mukiksenne, niin ole yhteydessä varmasti teille löytyy oikea muki, johon logonne tai haluamasi painatus ja painatustyyli saadaan.

Mukien merkkaus

Mukit voidaan merkata logollanne tai painatuksellanne monin eri tavoin.
Riippuen muki mallista, materiaalista voi logonne olla siinä esim. painettuna, siirtokuvapainatuksena, sublimaatiopainatuksena (on täysvärinen lähes mukin ympäri tuleva painatus), laseroituna, kaiverrettuna, hiekkapuhallettuna, kohopainettuna, sillkpainettuna, tampopainettuna jne.

Sinun ei tarvitse miettiä mikä logo merkkaustapa on sopivin, kunhan kerrot toiveesi niin etsitään siihen sopiva muki ja painatusmentelmä.