Mag-Lite ladattava valaisin logolla

205,00 

Ladattava, kevyt, kompaktin kokoinen ja erittäin suorituskykyinen käsivalaisin. Suunniteltu täyttämään vaativankin ammattikäyttäjän toiveet. Valaisin on aina käyttövalmiina telineessään täyteen ladattuna, ja lataustilan indikaattorilla varustettu teline voidaan asentaa kaikkiin asentoihin, myös esim. ajoneuvon kattoon josta se on vapautuspainikkeella helppo ottaa käyttöön. Latautuu 80 % varaustilaan 30 minuutissa!

Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta max asetuksella 1082 lumenia. Valon kantama 458 m. Valon voimakkuus 52 555 Candelaa. Iskunkestävä 1 m. Roiskevesitiivis IPX4.

Kokonaispaloajat:
Max asetus (alkutilassa 1082 lm): 3 h 15 min
Low asetus (alkutilassa 138 lm): 18 h
Eco asetus (alkutilassa 25 lm): 79 h
Joiden jälkeen on vielä 10 % alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Lisäinfoa ladattavasta Mag-Lite valaisimesta

Patented Heat Sink: SuurvoimakkuusLED on automaattijuotettu suoraan kiinni patentoituun uudenlaiseen täysalumiiniseen lämmönsiirtimeen, minkä ansiosta käyttäjä saa tästä valaisimesta enemmän suorituskykyä irti kuin perinteisellä LED- ja jäähdytysteknologialla varustetuista valaisimista, LED on pitkäikäisempi ja kokonaisuus kestää paremmin tärinää ja iskuja.
– Micro Controller: Virranhallintaelektroniikka, joka laskee valon voimakkuutta hallitusti ja tasaisesti laskevina vaiheina, jolloin käyttäjällä on jatkuvasti tietoisuus akun tyhjenemisestä eikä valaisin pimene yllättäen.
– Quick Focus: Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan ranteen liikkeellä 1/4 kierroksen pikasäädöllä.
– Quick Clik käyttöliittymä, jolla käyttäjä voi määrittää valaisimen käyttötarkoituksen:
1: General -yleiskäyttö
2: Outdoor -ulkoilmakäyttö
3: Law enforcement -poliisikäyttö
4: Tactical -sotilaskäyttö

Pituus 27 cm. Rungon halkaisija 2,9 cm. Paino sisältäen akun 439 g. CE. Materiaali lentokonealumiinia, jossa sisältä ja ulkoa Lifetime Tough -anodisointi. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla.
Takuu: Valaisin ja latausteline 10 vuotta. Akku 1 vuosi.
Toimitetaan pahvisessa lahjapakkauksessa, jonka kannen avaamalla näkyy valokuva pakkauksen sisällöstä. Pakkaus sisältää: LED käsivalaisin, ympäristöystävällinen ja kierrätettävä LiFePO4 (Litium-Rautafosfaatti) akku, latausteline, 240V verkkolaturi ja 12V tup.syt laturi.

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
Vyölenkki: ASXC046
Seinäkiinnikepari: ASXCAT6
Valokartio punainen: AX2409B
Valokartio keltainen: AX2410B
Valokartio valkoinen: AX2411B
Vara-akku: ML150LR-A2155 (Mallikoodi 485-000-034)