PF 23" Läpinäkyvä automaatti sateenvarjo
PF 23" Läpinäkyvä automaatti sateenvarjo
PF 23" Läpinäkyvä automaatti sateenvarjo

Läpinäkyvä automaatti sateenvarjo 23″

8,30 

POE materiaalista valmistettu PVC vapaa läpinäkyvä sateenvarjo automaatti avaustoimionnolla. Metallinen varsi ja -ruoteet, puinen kahva. Tällä varjolla et törmäile ympäriinsä, kun näet sen läpi.
Tämä sateenvarjo poikkeaa kaikista perussateenvarjoista ja sillä on ihan oma funktionsa sateenvarjojen valikoimassa.
Läpinäkyvä sateenvarjo on erityisen hyvä esim. yleisötilaisuuksissa, tai liikenteen seassa kuljettaessa koska se antaa havainnoinnille paremmat edellytykset.
Jos haluatte erottua sateenvarjovalinnassa, voi valintanne olla juuri tämä läpinäkyvä malli.
Tähän sateenvarjo malliin saadaan tarvittaessa painatus ainoastaan varjon kahvaosaan, kysy erikseen hinta sille.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sateenvarjot painatuksella

Läpinäkyvä sateenvarjo yrityksesi painatuksella on loistava tuote piristämään harmaata katukuvaa. Samalla kun varmistat brändisi näkyvyyden, tarjoat asiakkaalle loistavaa erityispalvelua. Tarjoamalla sateenvarjon asiakkaalle sateen yllättäessä, jätät varmasti positiivisen vaikutelman! Sateenvarjo painatuksella on myös loistava lahjaidea työntekijöille tai liikelahjaksi asiakkaille. Ticcola Oy tarjoaa sateenvarjoja laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Fare ja Slazenger, ja voimme painaa ne logolla tai haluamallasi tekstillä. Älä jätä asiakastasi seisomaan sateeseen!

Suojaan viimalta. Läpinäkyvä sateenvarjo painatuksella tarjoaa mukavuutta ja suojaa sateelta ja viimalta. Kätevän yrityslahjan avulla mainostat samalla yrityksesi brändiä näkyvästi ja monessa paikkassa! Varma valinta kun etsit klassista liikelahjaa.

Matkalla kotiin alkaa satamaan yllättäen, kastut likomäräksi, tulee ärräpäät mieleen. Kuvittele sama asiakkaallesi kun hän lähtee luotasi. Mutta silloinhan sinä ojennat hänelle sateenvarjon yrityksesi logolla varustettuna ja asiakkaan sekä sinun päiväsi on pelastettu.

Pieni ja mitätön asia, mutta suuri vaikutus. Todella edullinen tapa saada tyytyväinen asiakas pitkäksi aikaa.

Meillä ikävä kyllä tulee syksy ja sateet joka vuosi ja alkaa vanhojen sateenvarjojen metsästys, jostain syystä niitä ei ole silloin kuin pitäisi.

Saat meiltä kattavan valikoiman sateenvarjoja, alkaen pienistä mutta laadukkaista kasaantaitettavista sateen varjoista aina suurin myrskynkestäviin Golf varjoihin.

Painatus onnistuu aina pienestä logosta koko varjon kokoisiin painatuksiin.

Jos haluat erikoisempia varjoja, silloin tilaamme varjot juuri sinulle räätälöitynä suoraan tehtaalta.

Sateenvarjoja löytyy jokaiselle budjetille. Edulliset massajakosateenvarjot ja tietenkin laadukkaat hienot sateenvarjot huippuasiakkaille.

Kun haluat hyvän sateen varjon ota vain meihin yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva sateenvarjomalli.

Mainossateenvarjo on kestohitti ja oikeastaan pakollinen osa yrityksen mainoslahjavalikoimaa.
Sateenvarjoja löytyy valtavasti erilaisia ja eri kokoisia. Automaatti , puoliautomaatti tai täysautomaatti sateenvarjot tarpeenne mukaan.
Muista myös, että varastomallien lisäksi (kaikki eivät sivuillamme) on mahdollisuus tehdä vaikka omakuosi sateenvarjot, silloin sateenvarjo on kokonaan ympäriinsä teidän toiveiden mukaan painettu. Omapainetun sateenvarjon malleja on myös useita lyhyt, pitkä jne.

Katso tästä muut sateenvarjot.

 

Koko: Halkaisija 98cm x 83cm