Kauluspaita Yellow Bow 52 omalla logolla

64,95 

J.Harvest & Frost kauluspaidat ovat kauluspaitojen aatelia.

Yellow Bow 52 paidan valmistuksessa on käytetty ympäristöä huomioivia materiaaleja. Yksivärinen kauluspaita, johon on yhdistetty dobby-kudonta pehmeään kaulukseen ja hihansuihin. Tämä antaa paidalle ylellisen kiillon ja rakenteen. Paita on erityisen kevyt, jossa lyocelin silkkisen pehmeä kosketus ja uskomaton venyvyys tekevät tästä paidasta upean. Easy Care -käsittely tuo käyttömukavuutta ja on helppohoitoinen.
Materiaali: 22 % pitkäkuituista puuvillaa, 51,5 % Lyocell, 22,5 % kierrätettyä polyamidia, 4 % kierrätettyä elastaania. 100 g/m². Konepestävä.
Koot: Miesten Slim S-2XL, Regular S-5XL, Naiset XS-4XL
HarvestFrost

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kaikista J. harvest&Frost kauluspaidoista löytyy myös miesten Slim- ja regular-mitoitus. Siksi sen käyttö yrityspukeutumisessa on helppoa.
Koot: Naiset XS-4XL, Miehet SlimFit S-2XL (regular S-4XL).

KAULUSPAIDAT

Laaja valikoimamme sisältää erilaisia kauluspaitoja aina edullisista peruspaidoista arvokkaisiin ja korkealaatuisiin kauluspaitoihin. Kauluspaita voidaan yksilöid brodeeraamalla, tai painamalla yrityksen logo. Kauluspaita yrityksen logolla tukee yrityksesi kokonaisilmettä ja sopii erinomaisesti työpaidaksi myyjille, asiakaspalvelijoille, tai messupaidaksi.

Tyylikäs kauluspaita tekee työntekijöistä yrityksen edustajia. Erotu kilpailijoistasi ja pueta edustajillesi brändituote, joka todella erottuu edukseen. Tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi sopiva malli! Kauluspaidat painatuksella liikehjaksi –  Kauluspaita on suosittu liikelahja, ja syystäkin.