PF Huulirasva
PF Huulirasva
PF Huulirasva
PF Huulirasva

Huulirasva logopainatuksella

0,98 

Emily huulirasva pitää huulet kunnossa.
Suojaava kotelo pitää huulirasvan hygienisenä.
PVC vapaa

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Huulirasvat logolla

Etsitkö edullista mainoslahjaa, josta olisi oikeasti hyötyä vastaanottajalle? Meiltä löytyy vastaus etsintöihisi: edulliset ja käytännölliset mainos huulirasvat! Huulirasvat logolla ovat mainoslahjojen ikisuosikki, sillä ne ovat edullisia ja varmasti jokaisen mieleen. Erityisesti kylmempinä vuodenaikoina huulirasvojen suosio nousee huimasti, mutta ympärivuotisestihan näitä käytetään.

Huulirasva omalla logolla

Naisen käsilaukkuun, tai miehen taskuun mahtuu paljon – ja aina vähintään yksi huulirasva! Huulirasva sopii erinomaisesti tapahtumien jakotuotteeksi ja brändin promotuotteeksi. Pieni mainoslahja on hyvä syy pysähtyä ja jutella hetki yrityksestäsi. Huulirasva on myös kätevä kaupanpäällinen tai huomionosoitus sopivassa hetkessä.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen promotuote

Huulirasvat ovat edullisia ja pidettyjä mainoslahjoja, joista on saajalleen iloa. Valikoimamme huulirasvoissa on aurinkosuojakerroin, joten ne soveltuvat keväthangille ja kesäaurinkoon. Logo tai painatus asettuu huulirasvaputkilon hylsyyn tyylikkäästi, ja väreissä on mistä valita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!