Heijastavat Orion lapaset omalla logolla

14,00 

Heijastavat rukkaset oivallinen lahjavalinta asiakkaalle, tai henkilöstölle.

ORION HEIJASTAVAT LAPASET

• Heijastava osa: 62 % akryyliä, 38 % polyesteriä
• Kämmenpuoli: 100 % lyhytnukkaista polyesterifleeceä
• Suositeltu merkkaustapa: brodeeraus, lämpösiirto ja merkki

Koot: M (n.26 x 12 cm) ja L (n.27 x 12,5 cm)
Kokotoleranssi +/- 1-2 cm

Kyseessä ei ole lainmukainen henkilösuojain ja virallisen heijastimen käyttöä suositellaan lisäksi.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Heijastavat hanskat, rukkaset, pipot ja sormikkaat

Heijastava hanska, tai käsine on nerokas turvaväline. Kun joka tapauksessa tarvitset lämpöä käsiin ja käytät heijastavia rukkasia, käsineitä, päähineitä, kaulaliinoja tulet varmistaneeksi kuin vahingossa sen, että sinut huomataan pimeässä liikkuessasi.
Turvaa itsesi ja läheisesi heijastavilla tuotteilla.
Heijastavat rukkaset, pipot, kaulaliinat ja reput/kassit ovat todella hyviä liikelahjoja jaettavaksi asiakkaille ja henkilöstölle.

Nahkahanskat ovat korkealuokkainen asiakaslahja, jota osataan arvostaa

Kuvittele miltä tuntuisi, jos joku asiakkaistasi tai sidosryhmästäsi antaisi sinulle eräänä päivänä aidot nahkahanskat osoituksena kiitollisuudesta yhteistyötänne kohtaan.
Uskon, että tämä lahja ylittäisi parhaatkin vaatimukset hyvästä asiakaslahjasta.
Tyylikkäästi laserodulla logollannekin hanskat ovat erittäin mieluisat, kunhan maltaa olla logon kanssa rauhallinen ja muistaa, että asiakas haluaa käyttää niitä joka tilanteessa.

Hanskat ja sormikkaat

Myös runsaasti hanskoka ja sormikkaita missä ei ole heijastavaa ominaisuutta. Neulotut sormikkaat, lapaset, nahkarukkaset, nahkasormikkaat. Jopa hirvennahkaiset kotimaiset huippu rukkaset, katso tästä.
Hanskojen ja sormikkaiden käyttötarkoitus ohjaa oikeaan valintaan. Joskus tarvitaan vähän, mutta laadukasta ja toisinaan paljon ja edukasta.
Ei pidä tietystikään unohtaa ”kosketus sormikkaita”, näillä voit käyttää puhelinta, tai PC:tä sormikkaat kädessä.

Sormikkaat osa tyyliäsi

Sormikkaat  ja lapasetkin ovat asuste, joilla voit vaihtaa tyyliäsi päivittäin. Valitse pehmeän nahkaiset, kivat kuviolliset, lämpimät, maltillisen kuvioidut, yksiväriset puuvillaiset tai raidalliset – sinä päätät! Yhdistä sormikkaat arjessa nahka-, villakangas- tai toppatakin kanssa, lisää kokonaisuuteen farkut tai siistit suorat housut sekä näkyvä kello ja kiiltävät nahkakengät. Talven pakkasissa ja tuiskussa on hyvä olla myös touch screen -sormikkaat, jolloin voit käyttää puhelinta myös ulkona. Valitse oma tyylisi millä varmistat yrityksenne tyylin, satsaa uusiin sormikkaisiin!

Anna mieluiten laatua

Laadulla on aina parempi kaiku lahjana ja siksi joskus vähemmän on enemmän. Jos teillä on rajallinen budjetti niin sen sijaan, että sillä hankkii 1000kpl keksinkertaista mainoslahjaa, olisikin parempi idea ostaa 100 paria kunnon nahkakäsineitä.
Myös muut aitonahkaiset tuotteet nousevat logollanne yläpuolelle muiden lahja ratkaisujen.
Saatavilla on erilaisia nahkalaukkuja, weekend bageja, PC-salkkuja, -laukkuja, lompakoita, avaimenperiä yms. ja kaikki tehtynä nahasta.

Kysy meiltä lisää, kaikki tuotteet eivät edes ole sivuillamme, vaan etsimme teille sopivat tuotteet tarpeenne mukaan.