FiberStar myrskysateenvarjo 23 logolla

16,90 

Myrskynkestävä, 190T nailonista valmistettu sateenvarjo, jossa automaattinen teleskooppivarsi, lasikuitukehikko, pehmustettu kädensija ja tarranauhasolki. Varjon sisäpinnalla galaksi- ja tähtikuviota. Suojaa myös auringonvalolta ja kuumuudelta.
Koko: Pituus 83 x halkaisija 103cm

Omalla logollanne tähtitaivas yrityksenne sateenvarjoksi.

 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sateenvarjot painatuksella

Sateenvarjo yrityksesi painatuksella on loistava tuote piristämään harmaata katukuvaa. Samalla kun varmistat brändisi näkyvyyden, tarjoat asiakkaalle loistavaa erityispalvelua. Tarjoamalla sateenvarjon asiakkaalle sateen yllättäessä, jätät varmasti positiivisen vaikutelman! Sateenvarjo painatuksella on myös tarpeellinen lahjaidea työntekijöille tai liikelahjaksi asiakkaille. Ticcola Oy tarjoaa sateenvarjoja laadukkailta tuotemerkeiltä, mutta myös tosi edullisia ”promosateenvarjoja”, kun pitää jakaa massaa. Voimme painaa ne logolla tai haluamallasi tekstillä. Älä jätä asiakastasi seisomaan sateeseen!

Sateenvarjot logolla

Matkalla kotiin alkaa satamaan yllättäen, kastut likomäräksi, tulee ärräpäät mieleen. Kuvittele sama asiakkaallesi kun hän lähtee luotasi. Mutta silloinhan sinä ojennat hänelle sateenvarjon yrityksesi logolla varustettuna ja asiakkaan sekä sinun päiväsi on pelastettu.

Pieni ja mitätön asia, mutta suuri vaikutus. Todella edullinen tapa saada tyytyväinen asiakas pitkäksi aikaa.

Meillä ikävä kyllä tulee syksy ja sateet joka vuosi ja alkaa vanhojen sateenvarjojen metsästys, jostain syystä niitä ei ole silloin kuin pitäisi.

Saat meiltä kattavan valikoiman sateenvarjoja, alkaen pienistä mutta laadukkaista kasaantaitettavista sateen varjoista aina suurin myrskynkestäviin Golf varjoihin.

Painatus onnistuu aina pienestä logosta koko varjon kokoisiin painatuksiin.

Jos haluat erikoisempia varjoja, silloin tilaamme varjot juuri sinulle räätälöitynä suoraan tehtaalta.

Sattenvarjoja löytyy jokaiselle budjetille. Edulliset massajakosateenvarjot ja tietenki laadukkaat hienot sateenvarjot huippuasiakkaille.

Kun haluat hyvä sateenvarjon ota vain meihin yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva sateenvarjomalli.

Huomaa, että sivuillamme on vain murto-osa malleista antamaan ideoita.