Craft Down jacket takki omalla logolla

299,00 

Craftin Down jacket-takki omalla logolla on muhkean lämmin ja kevyt

DWR -käsitelty lämmin aito untuvatakki.
Muotoillut hihat ja vahvistetut hartiat.
Säädettävä huppu.
100% DWR-käsitelty polyesteri, sisävuori 90% untuva, 10% sulka
Koot: Miehet XS-3XL, Naiset S-2XL

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Craft Down Jacket

Tämä takki on ehdoton valinta talvitakiksi. Se on taattua Craft laatua jossa ominaisuudet ja käytettävyys kohtaavat parhaalla tavalla.
Aidon untuvan johdosta takki on lämmin, mutta ei hiostava ja silti hyvin kevyt.

Miksi Craft?

Laaja Craft-valikoima takaa urheilulliset ja ominaisuuksiltaan huippuluokkaa olevat asusteet yrityksen kaikkeen logo-vaatetus tarpeisiin. Mallistossa on myös kaikki Teamien, joukkueiden ja seurojen tarvitsemat asusteet, joihin löytyy ihan oma TEAM-KATALOGI.

Craft tuotteita käyttävät huippu-urheilijat eri lajeissaan, mutta merkin ON STOCK mallisto on tarkoitettu nimenomaan yritysten käyttöön sopiviksi vaatteiksi ja logo-painatuksilla ne muuttuvat yrityksen edustusasuiksi.
Meiltä saatte kaikki merkkaukset CRAFT-asuihinne.

Valikoimat

Tuotevalikoimasta löydät miesten ja naisten asut jokaiseen makuun ja tyylin sekä jokaiselle vuodenajalle.
Kaikki materiaalit tarkkaan harkittuja käyttötarkoituksensa mukaisesti.
Laaja valikoima kattaa kesä-, välikausi- ja talvi asusteet.
Mm. takkeja on paljon erilaisia kuten esimerkiksi kevyttoppatakkeja, toppatakkeja, kuoritakkeja, softshell -takkeja, fleece-takkeja, college-takkeja, huppareita ja monia muita.
Meiltä saat kaikki muutkin yritys- ja mainosvaatteeksi suunnitellut asusteet useilta eri tunnetulta tuotemerkeiltä.

Sivuillamme on ainoastaan poimintoja Craft ja muista asuvalikoimista, joten ota yhteyttä, jos et sopivaa heti löydä. Katsotaan mitä meillä on yrityksellenne tarjota.
Toimitamme kaikki vaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella – aina kilpailukykyiseen hintaan ja nopeasti.
Katso ensin löytyykö sopiva malli sivuiltamme. 

Miksi juuri mainostakki yrityksenne logolla?

Mainostakki on ehkä toivotuin asiakaslahja tai henkilöstölle tarkoitettu vapaa-ajan tai työasu.
Kun valitsette yrityksellenne takin, jota oikeasti halutaan myös käyttää, tulee mainostakista pitkäikäinen brändin rakentaja teille.
On luonnollista, että esim. oma henkilöstö, tai asiakkaanne haluavat mieluiten hyvän merkkitakin, kuten vaikka Craft, Helly Hansen, ID-Identity, James Harvest Frost, Clique, Cutter & Buck, Matterhorn, Berkeley jne., kuin jonkun ”no-name” asusteen. Tämä pätee kaikkiin käyttämiinne yritysvaatteisiin, joihin logonne laitetaan.

Jokaisella meillä löytyy kaapista takki joka voi olla 10-vuotta tai enemmänkin vanha ja silti se on kokoajan käytössämme. Juuri sellaisia mainostakkeja omalla logollanne kannattaa antaa. Kustannus/vuosi jää todella edulliseksi ja tämä investointi hakkaa kaikki mediat kestossaan.

Jos rahaa on niin vähän, että pystyy hankkimaan vain halvan takin, saattaa olla parempi säästää nuo rahat, tai sijoittaa ne vaikka hyvään pikeen-paitaan logollanne painettuna.
Poikkeuksen edelliseen tekee se, että kyseessä on lyhyt esim. päivän kestävä tempaus, johon tarvitaan kevyet ja näyttävästi merkatut takit logoillanne ja viestillä –  silloin on edullisuus taas valttia.