CRAFT ADV Unify Hybrid takki logo painatuksilla

99,00 

Mukava collegetakki, joka on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja teknisestä kierrätetystä polyesteristä.
Kaksi vetoketjullista sivutaskua.
Ergonominen, joustava istuvuus.
Koot: Miehet XS-4XL, Naiset XS-2XL

100% kierrätetty polyesteri.
Meleeratut värit: 60% kierrätetty polyesteri, 40% polyesteri
Moisture Transport
Stretch

 

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Craft Sportswear asusteet logopainatuksilla

Tarjoamme Craft vaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella esimerkiksi yrityksenne logolla.
Craft valikoimasta löydät yritykselle sporttiset vaatteet mm. tekniset t-paidat, pitkähihaiset t-paidat, tekniset pikeepaidat, fleecetakit, hupparit, collegehousut, takit (mm. talvitakit, softshell takit, kuoritakit, treenitakit), shortsit, housut, liivit, alusasut, sukat jne.

Firman logo tai toivomasi mainos voidaan toteuttaa vaatteisiin usealla eri menetelmällä. Listaamme suosituimmat menetelmät, joilla logo brändätään / kustomoidaan eri tekstiileihin:

  • T-paidat: silkkipainatus
  • Pikeepaidat: silkkipainatus tai brodeeraus
  • Takit: lämpösiirtopainatus tai brodeeraus (riippuen takkimallista)
  • Fleecetakit: brodeeraus (tiettyihin malleihin onnistuu myös painatus)
  • Verkkarit, Colleget ja Hupparit: silkkipainatus tai brodeeraus.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Craft vaatteista painatuksella / brodeerauksella / yrityksen omalla logolla!

THE CRAFT PROMISE

Elämme ja hengitämme urheilua ja tiedämme, mitä vaatii olla paras. Tiedämme esimerkiksi, että menestys edellyttää tasapainoa kovan treenin ja kunnollisen palautumisen välillä. On Stock -mallisto on suunniteltu tämän asiantuntemuksemme pohjalta. Mallisto sisältää laajan valikoiman teknisiä urheiluvaatteita ja tyylikkäitä vapaa-ajan vaatteita. Vaatteet on valmistettu tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ensiluokkaisista materiaaleista. Tuotteemme tarjoavat lisätehoa treeniin ja tyyliä ja mukavuutta palautumiseen. Huippu-urheilijat ja aktiivisesti liikkuvat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tämän malliston tuotteita.

THE CRAFT PRINCIPLE

Teknisten urheiluvaatteiden asiantuntemuksemme pohjautuu suurelta osin pitkään ja hedelmälliseen yhteistyöhön huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa. He vaativat urheiluvaatteidensa toimivuudelta ja mukavuudelta paljon. Näiden vaatimusten inspiroimina pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteidemme designia, teknologiaa ja laatua. Hyödynnämme tuotteidemme käyttäjiltä saamaamme palautetta suunnitellessamme vaatteita kaikentasoisille urheilijoille.

Sportswear

Sportswear-mallistomme soveltuu erinomaisesti sekä rentoutumis- että promootiotarkoituksiin. Takkivalikoima on laaja: se sisältää sade-, softshell-, toppa-, talvi-, untuva- ja kuoritakkeja, joiden joukosta varmasti löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Esimerkiksi Primaloft Insulated Jacket palvelee erinomaisesti paitsi päällimmäisenä kerroksena, myös välikerroksena kuoritakin alla, mikäli liikut erittäin kylmissä oloissa. Pehmeistä ja teknisistä materiaaleista valmistetut Sportswear-vaatteet ovat sekä äärimmäisen toimivia että miellyttäviä päällä. Niissä on käytetty muun muassa neljää erilaista fleece- ja collegeneulosta sekä laminoituja ja pinnoitettuja kankaita.

Jackets

Takkivalikoimamme kehittyy jatkuvasti. Löydät varmasti sopivan takin kaikkiin olosuhteisiin ja tilanteisiin. Tarjolla on sadetakkeja joiden kaikki saumat on teipattu, teknisiä 3-kerroksisia
kuoritakkeja, mukavia fleecetakkeja, kevyitä untuvatakkeja ja joustavia softshell-takkeja.

Running

CRAFT Run -mallisto on suunniteltu heille, jotka rakastavat juoksemista – aina muutaman kerran viikossa juoksevista aktiiviharrastajista maailmanennätykseen tähtääviin ammattilaisiin. Nämä teknisiä materiaaleja ja ergonomista muotoilua yhdistävät vaatteet tarjoavat erinomaista kehon lämpötilan hallintaa, käyttömukavuutta, kehonhallintaa ja liikkumisen vapautta. Ihanteellinen mallisto suorituskyvyn maksimoimiseen

Bike

Oletpa sunnuntaipyöräilijä,innokas retkipyöräilijä tai kunnianhimoinen kilpapyöräilijä, Craftin pyöräilyvaatteet sopivat sinulle. Joustavat tekniset materiaalit yhdessä edistyneen bodymapping-teknologian ja ergonomisen muotoilun kanssa takaavat erinomaisen lämpötilan hallinnan, kehonhallinnan, aerodynamiikan ja hyvän istuvuuden ajoasennossa.
Ihanteellinen mallisto suorituskyvyn maksimoimiseen.

Trainingwear

CRAFT Trainingwear on suunniteltu sinulle, joka tiedostat, että suorituskyvyn perusta luodaan jo ennen kauden alkua. Erinomaisen toimivuuden, mukavuuden ja liikkuvuuden lisäksi ne tarjoavat kuivan, viileän ja keskittyneen olotilan.
Olipa urheilulajisi tai tavoitteesi mikä hyvänsä, voit kehittyä paremmaksi, nopeammaksi ja vahvemmaksi.

Cross country

Kuinka voimme hyötyä niistä 38 mitalista, jotka Craftin tuotteita käyttävät urheilijat voittivat Sotšin talviolympialaisissa? Kaikki kiteytyy yksityiskohtiin. Työskentelemällä yhdessä maailman johtavien hiihtäjien kanssa olemme oppineet suunnittelemaan ja valmistamaan ihanteellisia hiihtovarusteita.

Baselayer

Craft on teknisten alusasujen edelläkävijä, jonka tuotteet auttavat säätelemään kehon lämpötilaa tehokkaasti liikunnan aikana kaikissa olosuhteissa. Materiaalien rakenteet ja neulostekniikat toimivat yhdessä siirtäen kosteutta pois iholta vaatteen ulkopuolelle, missä kosteus joko haihtuu tai siirtyy edelleen seuraavaan vaatekerrokseen. Tekninen alusasumallistomme koostuu kolmesta sarjasta: Stay COOL, Be ACTIVE ja Keep WARM.

Accessories

Niin urheilussa kuin elämässäkin menestys rakentuu yksityiskohdille. Pienet asiat, kuten mukavat sukat, hyvin muotoillut käsineet, lämmin pipo, ergonominen juomavyö tai säänkestävät kengänpäälliset, voivat vaikuttaa enemmän kuin uskotkaan. Teknisistä materiaaleista valmistetut asusteemme tekevät urheilusta vieläkin mukavampaa ja parantavat suorituksiasi.

Bags

Huippulaadukas valikoimamme sisältää paljon erilaisia vaihtoehtoja treeni- ja sporttilaukuista toilettilaukkuihin, reppuihin, vedenpitäviin matkalaukkuihin sekä treenin aikana käytettäviin tuotteisiin. Erinomaiset materiaalit, joiden valmistuksessa käytetään kestävää Durable polyamidia sekä ripstop kankaita ja polyesteriä. Tuotteiden ensiluokkaisen tyylikkäät yksityiskohdat ja YKK-vetoketjut sekä Duraflex soljet kantohihnoissa sekä vedenpitävät vaihtoehdot varmistavat laukkusarjojemme korkean laadun jokaiseen tarpeeseen. Laukkuja saatavana useissa eri väreissä.

Teamwear

Olemme jo monien vuosien ajan tehneet yhteistyötä maailman parhaiden yksilöurheilijoiden
kanssa. Nyt teemme uuden aluevaltauksen urheiluvaatetuksen parissa, kun astumme joukkueurheilun maailmaan. Teamwear -mallisto on suunniteltu antamaan uutta virtaa vaatetuksen kehittämiseen sekä nykyisille että tuleville lahjakkuuksille. Mallisto sisältää innovatiivisia ja toiminnallisia vaatteita sekä kankaita, jotta jokainen käyttäjä kykenee suorittamaan parhaalla mahdollisella tasollaan.