Contigo Byron Iso juomamuki logo painatuksella
Contigo Byron Iso juomamuki logo painatuksella
Contigo Byron Iso juomamuki logo painatuksella
Contigo Byron Iso juomamuki logo painatuksella

Contigo Byron Iso juomamuki logo painatuksella

33,00 

Upea ja korkealaatuinen Contigo on juomamukien aatelia.
Tämä juomamuki on mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten.
Logo painatuksella siitä tulee yrityksenne liikelahja, tai Tyky-päivän puheenaihe.
Sopii myös urheiluseuroille ja erilaisille yhdistyksille juomamukiksi silloin, kun tavanomainen ei riitä.
Tilavuus: 590ml

  • Materiaali: ruostumaton teräs

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Termosmuki ruostumatonta terästä kaksinkertaisella seinämällä

Eristetty, suuri liukumaton kuminen kädensija. Nokka SNAPSEAL® teknologialla, joka tekee juomisesta helppoa (Paina nappia yhdellä kädellä ylös juodaksesi ja alas sulkeaksesi kupin. 100% vuodon- ja läikkymisen estävä.) Juomat pysyvät lämpiminä jopa 6 tuntiin ja kylmänä jopa 12 tuntiin. Vain kansi on astianpesukoneen kestävä. Sisältää ohjeet. Tilavuus 590 ml. VARASTOTIDOT: Jopa 1000 tuotetta saatavilla 10 työpäivän kuluessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Contigo® on johtava merkki laadussa, designissa ja teknologiassa. Erottuu välittömästi tyylinsä ja designinsa ansiosta, vahva ja vakaa. Innovatiiviset Contigo® vesi- ja termospulloihin ei tartu haju eikä maku, ei BPA. Suljettu nokka on suojattu lialta ja mikrobeilta. Juomapullot ovat yhdellä kädellä käytettäviä ja 100% vuodonpitäviä, joten voidaan käyttää ulkona. Suosikkimme kestävää promootiota varten!

Juomapullot omalla logolla

Juomapullot painatuksella / yrityksen logolla! Meillä on todella laaja valikoima juomapulloja, joihin saa oman painatuksen tai kaiverruksen. Useimmiten juomapulloihin toteutetaan yrityksen logo tai muu viesti painatuksella tai kaiverruksella. Meiltä löydät edullisia mainoslahjaksi sopivia vaihtoehtoja sekä myös laadukkaita juomapulloja tunnetuilta tuotemerkeiltä, joita voit antaa liikelahjaksi asiakkaille ja henkilökunnalle sekä yhteyistyökumppaneille.

Juomapulloja on saatavana useissa eri materiaaleissa kuten esimerkiksi lasi, tritaani, alumiini ja ruostumaton teräs.

Logo juomapulloon toteutetaan sillä menetelmällä, joka on mahdollista ja mikä tuotteeseen sopii parhaiten. Logon värit ja muoto ovat vaikuttavat myös siihen, millä painotekniikalla se kannattaa kustomoida juomapulloon. Alumiini- ja teräsjuomapulloihin voidaan tehdä laserkaiverrus tai vaihtoehtoisesti painatus. Muovi-, tritaani- ja lasijuomapulloihin useimmiten logo toteutetaan painatuksella.

Yleisimmät painotekniikat ovat tampopainatus, silkkipainatus ja laserkaiverrus.

Esittelemme ainoastaan valikoimapoimintoja, joten otathan yhteyttä, jos et löytänyt toivomasi näköistä juomapulloa – me tarjoamme sen teille. Toimitamme kaikki juomapullot logolla kustomoituna – painatuksella tai kaiverruksella, aina edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous juomapullot omalla logolla brändättynä!

Voit myös katsoa mitä muita malleja sivuillamme on tästä.