Colorissimo mainoslahjat logolla

35,20 

Colorissimo tuoteperhe logolla

Laadukkaat Colorissimo tuotteet saatte loistavissa väreissä, kaikissa tuotteissa toistuu samat värimaailmat jolloin lahjojen yhdistäminen ja jatkuvuuden rakentaminen mainoslahjojen antamiselle on helppoa.
Hinta annettu ilman logo merkkauksia 100kpl erälle.

Esimerkkihinta annettu hienolle Colorissimo Nordic Steel Vacuum 1l termospullolle (HTN01) vielä ilman logo merkkausta ja 100kpl erälle. Tuote löytyy linkin sivuilta 18-19.

Katso tästä tästä Colorissimo esite mistä löydät kaikki upeat Colorissimo tuotteet, tässä linkki.

Tästä löydät myös esimerkin miltä tuotteet voivat logolla merkattuina näyttää, tässä linkki Colorissimo Ticcola

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Colorissimo perhe on värien sinfoniaa ja mainoslahjojen paratiisi

Kun haluat täydellisen liikelahjan, valintasi on Colorissimo. Colorissimon perusajatuksena on tarjota tuotteita missä yhdistyy tinkimätön laatu, käytettävyys edulliseen hintaan. Lisäksi kaikki tuotteet löytyvät täsmälleen samoissa väreissä.

Colorissimo liikelahjat ovat saatavissa joko yksikseen ostettuina tai valmiiksi mietityissä lahjaseteissä. Johtavana teemana on käytännöllisyys sekä toimivuus ja tuotteiden pitkäikäisyys.

Toinen perusajatus on on jatkuvuus, Voit antaa asiakkaallesi vuosi toisensa jälkeen samanvärisiä tuotteita jotka sopivat yhteen aiemmin antamiesi tuotteiden kanssa. Tämä helpottaa sinua pitkällä tähtäimellä markkinoinnissasi ja sen  suunnittelussa. Oli kyseessä juomapullo, termos, sateenvarjo, työkalu, reppu, tai vaikka softshell takki, kaikissa toistuu sama värimaailma.

Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä mistä lähdettäisiin liikkeelle.

Soita tai meilaa; 0400 430 290|  info@ticcola.fi

Juomapullot

Juomapullot logoillanne on yksi suosituimmista mainoslahjoista. Juomapulloja on valtavasti ja sivuillamme vain ohut kattaus mahdollisuuksista. Jos mieleistä ei löydy laita kysely toivomastasi juomapullo tyylistä ja tarjoamme sellaista teille.

Ruokatermokset ovat olleet kovin suosittuja

Ruokatermoksilla on ollut viime aikoina enemmän kysyntää, kuin aikoihin johtuen ihmisten kasvaneesta kiinnostuksesta luontoa ja patikointia kohtaan.
Hyvät välineet luontoretkelle ovatkin oleelliset ja siksi kaikki termokset ovat nyt hittejä.
Ne ovat sen vuoksi myös haluttuja mainoslahjoja logoillanne varustettuina.

Swiss Peak Liikelahjat ovat laadukkaita

Hyvin viimeisteltyjä liikelahjoja. Mallistosta löytyy laukkuja, reppuja, monitoimityökaluja ja paljon ulkoiluun sopivia tuotteita. Yhtenäistä kaikille tuotteille on tyylikäs design, korkea laatu ja musta/harmaa väri. Kaikki Swiss Peak liikelahjat voidaan merkata logolla.
Valitse laatua liikelahjaksi.

Miksi ja millaisia termosmukit ovat?

Aamukahvi juodaan usein jo matkalla töihin sekä tietysti pitkin päivää kahvia , tai teetä nautitaan useastikin.
Jotta aamukahvin/-teen sekä päivälläkin juotavan kahvin saa pidettyä kuumana, termosmukit tulevat päivittäin tarpeeseen.
Termosmukit valmistetaan usein muovista tai metallista ja niitä on monia erilaisia ja eri kokoisia.
Hyvä termosmuki pitää juoman kylmänä tai kuumana tuntikausia, niin kuumana kesäpäivänä kuin kylmänä talviaamunakin.

Kuinka termosmukit ja termospullot toimivat?

Teräksinen termospullo on hyvin kätevä kylmien ja kuumien juomien kuljetukseen. Paras termosmuki pitää juomat kuumina tai kylminä jopa yli vuorokauden. Tavallinenkin termosmuki pitää juomat oikean lämpöisinä vähintäänkin työpäivän ajan. Teräsmuki kestää jopa erilaisia pieniä kolhuja, toisin kuin esimerkiksi lasiset pullot. Lommot eivät haittaa ollenkaan eivätkä ne menetä eristyskykyään.

Termosmukien korkit ja kannet ovat myös kehittyneet paljon. Enää sinun ei tarvitse avata pulloon korkkia kokonaan kaataaksesi juomaa ulos. Yksinkertaisimmillaan korkissa on ruuvikierre, jonka kyljessä on uria jotka auttavat juoman kaatamisessa. Uusimmissa ja teknisissä mukeissa on nappi, joka avaa korkin reunat tai mukin korkista voi ponnahtaa jopa kaatonokka.
Monessa mallissa kansi toimii ns. ”yhden käden” toiminnolla, eli se saadaan auki ja kiinni mukia/pulloa yhdellä kädellä operoitaessa.

Jos termosmuki on huonosti eristävä, pitkässä altistuksessa pakkaselle mukin korkki voi alkaa jäätyä kiinni. Jos tämä tapahtuu, silloin juomakin on tosin jo kylmää. Käyttäjälle hyvä puoli on se, että kohtalaisinkin termosmuki ajaa asiansa melko hyvin. Ero parhaissa ja kohtalaisissa pulloissa on kuitenkin huomattava. Kylmän eristävyyttä määräävät esimerkiksi mukin kylmäsillat sekä tyhjiön laatu. Lämpöä heijastavilla pinnoilla taas voi olla oma vaikutuksensa. Sen vuoksi termosmukin valintaan kannaattaa kiinnittä huomiota, mihin käyttöön se on tulossa.

Mitä parempi suorituskyky, sitä korkeampi termosmukin hinta. Kalliimmissa mukeissa ulko- sekä sisävaipan välissä oleva tyhjiö on parempi, kuin halvemmissa mukeissa.

Laadukas termosmuki säilyttää juoman lämpötilan jopa kaksikertaa paremmin kuin halvemmat vaihtoehdot. Esilämmitys ja esijäähdytys auttavat myös termosmukin suorituskykyä oleellisesti.

Logo merkkaus

Termosmukinne ja termospullonne voidaan merkata logollanne jolloin siitä tulee teille mainioa asiakaslahja tai mainoslahja.
Logo saadaan tuotteeseen mukin/pullon materiaalista riippuen joko painamalla, laseroimalla, ympäripainattamalla jne.
Valitkaa ensin sopiva termos käyttöönne ja katsotaan sitten miten se logollanne varustetaan.