Clique Backpack reppu logolla

32,90 

Todellinen cityreppu, pikalukollisella vyötäröhihnalla ja erillisellä kännykkätaskulla. Tilaa on reilusti ja taskuja riittävästi. Arvotavaratkin säilyvät turvallisesti selänpuoleisessa ”sisätaskussa”. Koko: 33x42x17 cm Tilavuus: 23 l
Nylon / 600D polyesteri.

Clique

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Reput omalla logolla

Ticcolan valikoimasta löydät erilaisia reppuja, joihin voimme painattaa logon tai tehdä muun painatuksen ja brodeerauksen. Reput ovat aina hyödyllisiä ja sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meilä löydät reppuja vapaa-aikaan, työhön ja esimerkiksi kylmälaukulla varustettuna. Tutustu valikoimaan ja kysy tarjous repuista!

Reput Yrityksesi Logolla Tai Painatuksella

Laadukkaat reput matkalle, vapaa-aikaan ja retkeilyyn.
Reput voidaan yksilöidä logolla sekä erilaisilla painatuksilla tai brodeerauksella yrityksesi imagoon sopivaksi. Reppu on aina toivottu liikelahja. Klassikko!
Repun käyttötarkoitus määrittelee repun valintaa, tarvitaanko se luontoon, sporttiin, pc:lle, matkalle, businekseen jne.

Mainoskassit

Mainoskassi omalla logolla on tehokas tapa parantaa yrityksen tunnettavuutta. Suurelle pinta-alalle tulevat yrityksen logot näkyvät katukuvassa. Mainoskassi on käytännöllinen lahja.
Mainoskassit, ostokassit, messukassit logoillanne painettuna näkyvät kauas. Ne ovat myös edullinen tapa viestittää tapahtumassa ja toimivat vielä pitkään sen jälkeenkin. Ei siis ole sama millaisen kassin hankitte, kannattaa miettiä milliasta kassia, tai laukkua itse olisit halukas kantamaan jatkossakin.