Classic 20″ matkakassi omalla logolla

42,00 

Puuvillakankaasta valmistettu ylellinen matkakassi, jossa on yksi iso säilytysosio ja ainutlaatuisia Field & Co.™ yksityiskohtia. Vinyyliyksityskohdat, vetoketjullinen etutasku ja kestävät kahvat. Sivut voi kiinnittää alas kun kannat vähemmän tavaraa, tai ne voi avata, jos laukku on täynnä. Sisältää myös läpimenoaukon vetokahvalle. Kanvas, 380 g/m2. Unique Field & Co.™

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Laukut ja reput teidän omalla logolla

Laukut ja reput omalla logolla toimivat hyvin työntekijälahjoina omalle väelle. Monet arvostavat hyvää ja laadukasta reppua, joka pääsisi jokapäiväiseen käyttöön. Tällä liikelahjalla parannat myös työnantajamielikuvaa sekä varmistat työntekijöidenne pysyvyyden yrityksessänne.

EKO LAUKUT & REPUT

Ekologiset laukut ja reput omalla painatuksella tai logolla. Eko-laukku valikoimamme on valmistettu ympäristyöystävällisistä materiaaleista, kuten esimerkiksi kierrätyspuullivasta ja Rpet kierrätyspolyesterista.
Näitä ekologisia laukkuja, kasseja ja reppuja tulee kokoajan lisää ja kannattaakin kysyä oman tarpeen mukaan meiltä ideoita.

LAUKUT YRITYKSEN OMALLA LOGOLLA

Trendikkäät ja käytännölliset laukut sekä kangaskassit

Edustamiemme brändien tuotevaikoimasta löytyy laukkuja ja kasseja useaan käyttötarkoitukseen. Mallistossa on matkalaukkuja, reppuja, pukupusseja, treenikasseja, toiletpusseja ja tietokonelaukkuja. Löydämme varmasti tarpeisiinne sopivan laukun tai laukkusarjan omalla logolla varustettuna. Ota rohkeasti yhteyttä!

Laukut, Reput ja Kassit valtavasti vaihtoehtoja

Laaja valikoima erilaisia laukkuja, reppuja ja kasseja saatavana omalla logolla, painatuksella tai brodeerauksella. Laukut, duffelilaukut, trolley-matkalaukut, kassit ja reput ovat loistavia liikelahjoja sekä mainoslahjoja, sillä jokaisella on niille käyttöä. Kotisivuillamme näet poimintoja valikoimastamme. Kysy myös muita vaihtoehtoja. Valikoimasta löydät tavallisia edullisia mainoslahjaksi sopivia kasseja, laukkuja ja reppuja sekä näiden lisäksi meiltä saat laadukkaita yrityslahjaksi paremmin soveltuvia vaihtoehtoja tunnetuilta brändeiltä. Toteutamme yrityksen logon tuotteisiin sillä menetelmällä, joka painoteknisesti on mahdollista ja suositeltavaa. Useimpiin laukkuihin, kasseihin ja reppuhin logo voidaan kustomoida usealla eri menetelmällä, kuten esimerkiksi: painatus (silkkipainatus, lämpösiirtopainatus), brodeeraus jne. Kysy meiltä lisätietoja, millä menetelmällä suosittelemme logon brändäystä kassiin, laukkuun tai reppuun.