Campster-kylmäkassi 12 pullolle logolla

39,00 

Osa Field & Co.® Campster -sarjaa. Innoittajana retroleireily ja vanhanajan partio yhdistettynä nykyajan tarpeisiin. Tämä tyylikäs jäähdytinlaukku yhdistää villaa ja polyesteria sekä vinyyliyksityiskohtia, ja sen eristetyssä jäähdyttimessä on jokaiselle pullolle oma tila. Tilanjakajan ansiosta laukussa on oma tilansa kahdelletoista 350ml pullolle. Kun jakajat eivät ole käytössä, ne voi taittaa laukun pohjalle. Sisältää Field & Co. -merkin pullonavaajan. 50% Wool ja 50% Polyester.
Koko: 17,5 x 28 x 30,5cm
Väri: Hiili-Ruskea

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kylmälaukut painatuksella

Pidä retkieväät viileänä ja hanki kylmälaukut painatuksella henkilökunnalle ja asiakkaille. Oli kyseessä sitten arkinen lounashetki tai kauan suunniteltu piknik, jokaiselle ryhmälle ja jokaiseen tarkoitukseen löytyy meiltä sopivat kylmälaukut. Anna brändillesi näkyvyyttä matkoilla, lomilla ja lounastauoilla mainoskylmälaukun avulla. Ticcola Oy tarjoaa sinulle näyttävät, tyylikkäät ja asialliset kylmäkassit omalla logolla eri kokoisina ja värisinä.

Kylmälaukut Yrityksesi omalla Logolla tai painatuksella

Kylmälaukut omalla painatuksella tai yrityksesi logolla.  Kylmälaukku sopii erinomaisesti mainoslahjaksi / liikelahjaksi.

Kylmälaukku kuuluu kiistatta kesän parhaisiin hetkiin -automatkalle, piknikille, rannalle ja retkelle. Kylmälaukussa ruoat säilyvät helteilläkin. Tosin se on myös talvella todella tarpeellinen pitämään sisällön sulana ja sopivan lämpöisenä. Myös pakasteet säilyvät kaupasta kotiin paremmin, kun ne pakkaa kylmälaukkuun.

Kesäretkille mukaan otettavat eväät kulkevat mukana ja säilyvät kätevästi kylmälaukussa. Päivästä rannalla tulee paljon mukavampi, kun mukana on kunnolliset eväät.

Kylmälaukkuja on erityyppisiä, joten valitse retken ja eväiden mukaan sinulle sopivin. Eväät säilyvät yhtä hyvässä kunnossa kuin ne olivat laukkuun pakattaessakin.

Näyttävät kylmälaukut ovat mainioita tuotteita liikelahjoiksi.
Kylmälaukut voidaan yksilöidä logolla tai erilaisilla painatuksilla, brodeerauksella yrityksesi imagoon sopivaksi.

Jos sivuiltamme ei löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehto, niin otathan meihin yhteyttä ja kerrot tarpeistasi – olemme valmiit auttamaan ja etsimään haluamasi. Valikoimasta löydät isoja ja pieniä kylmälaukkuja sekä kylmälaukkureppuja, kaikki mallit eivät kuitenkaan sivuillamme ole, joten kysy rohkeasti myös muita malleja/toiveita.

EKO-KYLMÄLAUKUT

Ei kannata unohtaa ekologisuutta kylmälaukuissakaan. Ympäristöystävälliset Eko-Kylmälaukut omalla logolla tai painatuksella! Eko-kylmälaukkumme on valmistettu ekologista materiaaleista kuten kierrätys polyesterista, joka saadaan kierrätyspulloista.