Bank suoralippa lippis logolla

12,50 

Upea suoralippa lippis, jossa näyttäviä erilaisia kuoseja ja värejä lipassa ja lippiksessä.
6 Panels, Microfiber, VISOR FLAT SQUARED, FLAT VISOR, PVC CLOSURE, 4 STITCHINGS ON VISOR.
SnapBack omalla logo brodeerauksella takaa tyylikkyyden.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Lippikset omalla logolla

Lippikset omalla logolla ovat suosittuja mainostuotteita. Logolla brändätyllä, laadukkaalla lippiksellä mainostat yritystäsi edustavasti. Premium lippis sopii erinomaisesti laadukkaaksi mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. Meitä on monia, jotka mielellään käyttävät lippiksiä ja laadukas lippis on jokaisen makuun. Meidän valikoimassa on paremman laatuisia lippiksiä ja mallistosta löytyy kaiken tyylisiä vaihtoehtoja kuten esimerkiksi snapback, baseball, dad hat, trucker, flexfit sekä monia muita lippismalleja. Vaikka myymme laadukkaita lippiksiä, niin tarjoamme ne teille aina edullisesti brodeerattuna omalla logolla!
Laadukkaat lippalakit painatuksella ovat suosittu mainoslahja, joka säilyy vuodesta toiseen. Ticcola Oy:ltä löydät ne varustettuna omalla logolla, kuvalla, brodeerauksella tai tekstillä. Laatulippikset toimivat erinomaisesti esimerkiksi työkäytössä, kun taas edullisemmat mallit sopivat mainiosti isompiin mainoskampanjoihin.

Miksi Lippikset omalla logolla?

Lippis omalla logolla, etsikö sopivaa? Ticcola Oy:ltä löydät mainoslippikset yrityksesi omalla logolla painettuna! Edullisesti ja nopeasti!

Minkälainen mainoslippis yrityksellesi?

Lippis omalla logolla on hyvä valinta mainoslahjaksi. Tutustu laajaan valikoimaamme! Mainoslippiksiä löytyy moneen makuun!

Mainoslippis brodeerauksella on näkyvä ja haluttu mainoslahja.  Näyttävä mainoslippalakki on myös pitkäikäinen mainoslahja. Nurisohan pitää hattua jopa syödessään.

Brodeeraamme hatut valtaosin itse, mutta myymme myös isompia ns. tehdaseriä.  Tehdaserät tulevat kysymykseen silloin kun halutaan edullisesti ja isompia määriä.  Meillä on yhteistyökumppanina kaukoidän suurimmat tehtaan, joissa brodeerauksen laatu sekä lippisten laatu on erinomainen.

Customoidut lippikset  ovat oiva valinta kun haluat juuri sullle ja brandillesi räätälöidyn lippiksen, Se erottuu heti edukseen massasta eikä kennelläkään ole juuri samlaista.

Customoiduissa lippiksissä on yleensä useampi brodeeraus, sekä brodeeraus voidaan toteuttaa ns. 3D eli kohokuvioisena. Se lisää mainoslippiksen ulkonäköä huomattavasti.

Tehdastoimituslippikset voidaan varustaa asiakkaan omalla labelillä, eli brandätään koko lippis asiakkaan logolla.

Mahdollisuuksia on lukuisia, kysy lisää, niin katsotaan juuri sinulle sopiva malli.

Mainoslippiksiä tehdään nykyään paljon eri materiaaleista. Yleisin on puuvilla ja ja paksumpi heavy twill puuvilla. Suosittuja on myös polyester ja nykyään RPET eli uusiomateriaali, joka valmistetaan kierrätetyistä pulloista.

Lippis omalla logolla ei tarvitse aina olla vain pelkkä brodeeraus. Lippis voidaan tehdä vaikka omalla  pintakuosilla, erityisesti pöyesteristä voidaan valmistaa hienoja Rib-stop materiaaleja

Näin saavutat kasi etua, saat asiakkaalle hienon mainoslippiksen  yrityksesi logolla brodeerattuna sekä säästät luonnovaroja, mikä on tänään enemmän kuin tärkeää.

Uusi materiaali on myös kierrätetty puuvilla, josta tehdään jo kaikenlaisia tuotteita. Myös Bambua käytetään valmistuksessa paljon.

Mainoslippiksiä voidaan merkata myös useilla eri menetelmillä, perinteisin on brodeeraus. Mahdollisuuksia ovat myös silkkipainatus, siirtokuvat, nahkamerkit jopa metallimerkit tai pinssit voidaan liittää mainoslippiksiin.

  • Klassiset lippikset
  • Snapback-lippikset
  • Softshell lippikset
  • Army-lippikset
  • Trucker-lippikset
  • Golf-lippikset
  • Flatpeak-lippikset

Katso myös muut mainostekstiilit.