HidrateSpark PRO 600 ml älyjuomapullo logolla

82,60 

HidrateSpark® PRO 600 ml:n tyhjiöeristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu älykäs vesipullo – Ruostumaton teräs

Maailman älykkäin vesipullo!

Valmistettu tyhjiöeristetystä ruostumattomasta teräksestä, joka pitää juomat kylminä jopa 24 tuntia. Vuotamattomassa pillikannessa on suojakorkki, joka pitää sisällön puhtaana. Kun olet asettanut nesteytystavoitteet, LED-valaistu älykäs ”anturikiekko” syttyy muistuttamaan sinua, kun on aika juoda. Synkronoi pullo Bluetooth®-yhteyden kautta HidrateSpark®-sovellukseen, jotta voit seurata nesteytystasoa sekä sitä, kuinka paljon olet juonut vettä tai jopa käyttää ”Etsi pullo” -toimintoa! BPA-vapaa. Ruostumaton Teräs.

Hinta esimerkki annettu 25kpl määrälle ilman logopainatuksia.

Katso tästä muitakin muki ja juomapulloja

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Hidrate älyjuomapullot

Miksi rakastamme sitä?

HidrateSpark®-älypullot hohtavat muistuttaakseen sinua siitä, että on aika juoda. Lisäksi voit seurata juomasi määrää synkronoimalla sen ilmaiseen HidrateSpark®-sovellukseen Bluetoothin kautta. Voit jopa mukauttaa sitä valitsemalla ainutlaatuisia hehkuvärejä ja valokuvioita

Juomapullot

Juomapullot logoillanne on yksi suosituimmista mainoslahjoista. Juomapulloja on valtavasti ja sivuillamme vain ohut kattaus mahdollisuuksista. Jos mieleistä ei löydy laita kysely toivomastasi juomapullo tyylistä ja tarjoamme sellaista teille.

Ruokatermokset ovat olleet kovin suosittuja

Ruokatermoksilla on ollut viime aikoina enemmän kysyntää, kuin aikoihin johtuen ihmisten kasvaneesta kiinnostuksesta luontoa ja patikointia kohtaan.
Hyvät välineet luontoretkelle ovatkin oleelliset ja siksi kaikki termokset ovat nyt hittejä.
Ne ovat sen vuoksi myös haluttuja mainoslahjoja logoillanne varustettuina.

Swiss Peak Liikelahjat ovat laadukkaita

Hyvin viimeisteltyjä liikelahjoja. Mallistosta löytyy laukkuja, reppuja, monitoimityökaluja ja paljon ulkoiluun sopivia tuotteita. Yhtenäistä kaikille tuotteille on tyylikäs design, korkea laatu ja musta/harmaa väri. Kaikki Swiss Peak liikelahjat voidaan merkata logolla.
Valitse laatua liikelahjaksi.

Miksi ja millaisia termosmukit ovat?

Aamukahvi juodaan usein jo matkalla töihin sekä tietysti pitkin päivää kahvia , tai teetä nautitaan useastikin.
Jotta aamukahvin/-teen sekä päivälläkin juotavan kahvin saa pidettyä kuumana, termosmukit tulevat päivittäin tarpeeseen.
Termosmukit valmistetaan usein muovista tai metallista ja niitä on monia erilaisia ja eri kokoisia.
Hyvä termosmuki pitää juoman kylmänä tai kuumana tuntikausia, niin kuumana kesäpäivänä kuin kylmänä talviaamunakin.

Kuinka termosmukit ja termospullot toimivat?

Teräksinen termospullo on hyvin kätevä kylmien ja kuumien juomien kuljetukseen. Paras termosmuki pitää juomat kuumina tai kylminä jopa yli vuorokauden. Tavallinenkin termosmuki pitää juomat oikean lämpöisinä vähintäänkin työpäivän ajan. Teräsmuki kestää jopa erilaisia pieniä kolhuja, toisin kuin esimerkiksi lasiset pullot. Lommot eivät haittaa ollenkaan eivätkä ne menetä eristyskykyään.

Termosmukien korkit ja kannet ovat myös kehittyneet paljon. Enää sinun ei tarvitse avata pulloon korkkia kokonaan kaataaksesi juomaa ulos. Yksinkertaisimmillaan korkissa on ruuvikierre, jonka kyljessä on uria jotka auttavat juoman kaatamisessa. Uusimmissa ja teknisissä mukeissa on nappi, joka avaa korkin reunat tai mukin korkista voi ponnahtaa jopa kaatonokka.
Monessa mallissa kansi toimii ns. ”yhden käden” toiminnolla, eli se saadaan auki ja kiinni mukia/pulloa yhdellä kädellä operoitaessa.

Jos termosmuki on huonosti eristävä, pitkässä altistuksessa pakkaselle mukin korkki voi alkaa jäätyä kiinni. Jos tämä tapahtuu, silloin juomakin on tosin jo kylmää. Käyttäjälle hyvä puoli on se, että kohtalaisinkin termosmuki ajaa asiansa melko hyvin. Ero parhaissa ja kohtalaisissa pulloissa on kuitenkin huomattava. Kylmän eristävyyttä määräävät esimerkiksi mukin kylmäsillat sekä tyhjiön laatu. Lämpöä heijastavilla pinnoilla taas voi olla oma vaikutuksensa. Sen vuoksi termosmukin valintaan kannaattaa kiinnittä huomiota, mihin käyttöön se on tulossa.

Mitä parempi suorituskyky, sitä korkeampi termosmukin hinta. Kalliimmissa mukeissa ulko- sekä sisävaipan välissä oleva tyhjiö on parempi, kuin halvemmissa mukeissa.

Laadukas termosmuki säilyttää juoman lämpötilan jopa kaksikertaa paremmin kuin halvemmat vaihtoehdot. Esilämmitys ja esijäähdytys auttavat myös termosmukin suorituskykyä oleellisesti.

Logo merkkaus

Termosmukinne ja termospullonne voidaan merkata logollanne jolloin siitä tulee teille mainioa asiakaslahja tai mainoslahja.
Logo saadaan tuotteeseen mukin/pullon materiaalista riippuen joko painamalla, laseroimalla, ympäripainattamalla jne.
Valitkaa ensin sopiva termos käyttöönne ja katsotaan sitten miten se logollanne varustetaan.